Ministrul Muncii: Majorările salariale din 2017, decise în funcție de resursele financiareMinistrul Muncii, Ana Costea, a declarat, miercuri, că majorările salariale din 2017 vor fi decise în funcție de resursele financiare disponibile. 

Precizari privind majorarile salariale in 2017
Precizări privind majorarile salariale în 2017

Ministrul Muncii, Ana Costea, a precizat că discuţiile pe Legea salarizării publice, în cadrul grupului de lucru interministerial, au avut loc în perioada 25 ianuarie — 4 februarie.

"În urma acestor întâlniri, au fost constatate o serie de inechități și disfuncționalități care vor fi analizate și se vor formula propuneri menite să le corecteze. În perioada 5 — 10 februarie 2016 grupul de lucru interministerial are programată redactarea și finalizarea proiectului de lege", a precizat ministrul, într-un interviu pentru Agerpres.

Întrebată  dacă anul viitor vor fi posibile noi majorări salariale, Costea a răspuns: "Se va lua o decizie în funcție de resursele financiare disponibile, cu încadrarea în anvelopa salarială stabilită pentru anul 2017. (...)

Proiectul Legii salarizării unitare a personalului plătit din fonduri publice va cuprinde și prevederi referitoare la principiile de implementare. Aceste prevederi urmează să se stabilească în urma discuțiilor în cadrul grupului de lucru interministerial și cu partenerii sociali, urmând a fi aprobate în cadrul Guvernului și Parlamentului."

Etichete: Ana Costea, majorări salariale, ministrul Muncii, salarii bugetari, salarii majorate, salarii majorate 2017

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE