Ministrul Răzvan Cuc, întâlnire cu Gabriela Firea. Infrastructura Capitalei, subiect de discuțieMagistrala de metrou M5, şoseaua de centură a Capitalei sau reabilitarea podului Constanţa s-au numărat printre temele discuţiilor dintre ministrul Transporturilor şi primarul general al Capitalei.

Razvan Cuc
Răzvan Cuc

"Proiectele de infrastructură importante pentru bucureșteni au fost subiectul întâlnirii pe care am avut-o astăzi cu doamna Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei.

Am răspuns cu bucurie invitației doamnei Gabriela Firea la care a participat și primarul sectorului 1, Dan Tudorache, și consider că întâlnirea de lucru și-a atins obiectivul.

Proiecte precum magistrala de metrou M5, centura Municipiului București sau reabilitarea Podului Constanța au fost printre subiectele abordate, mulți bucureșteni fiind interesați de finalizarea lor.

Din discuțiile avute a rezultat că doar printr-o coordonare a măsurilor inițiate de către Ministerul Transporturilor și Primăria Municipiului București pot fi implementate și dezvoltate liniile strategice referitoare la infrastructura de transport.

Cred în continuare că prin dialogul dintre noi și dintre cele două instituții, vom găsi soluțiile necesare pentru ca bucureșteni să beneficieze de o infrastructură corespunzătoare care să permită o dezvoltare armonioasă a orașului" – notează ministrul Răzvan Cuc, marţi seară, pe pagina sa de facebook.

Etichete: Gabriela Firea, întâlnire, metrou, Răzvan Cuc

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE