Ministrul Sănătăţii, audiat în Parlament: Nu îmi dau DEMISIAMinistrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, a declarat miercuri, la audierile de la Comisia de sănătate a Camerei Deputaților, că nu crede că demisia lui va rezolva problema copiilor cu sindrom hemolitic-uremic.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu,
Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu,

"Nu cred că demisia mea rezolvă această problemă", a spus ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, în contextul în care deputatul ALDE Grațiela Gavrilescu și deputatul PSD Călin Potor i-au cerut demisia, relatează Agerpres.  

"Să mergeți la Cluj pe specialitatea dumneavoastră și calitatea de ministru să o lăsați să o desfășoare altcineva, un manager", i-a transmis Gavrilescu. La rândul său, deputatul social-democrat Călin Potor a afirmat că ar vrea ca ministrul să își prezinte demisia. "Problema mea este când își dă demisia domnul ministru. Eu aș vrea să și-o dea astăzi", a spus deputatul.

Ulterior audierilor, întrebat într-o conferință de presă dacă își va prezenta demisia în cazul în care va trece moțiunea simplă pe sănătate, ministrul Patriciu Achimaș-Cadariu a răspuns: "O să povestim atunci, dacă trece".

Ministrul a susținut că își asumă în totalitate problemele de comunicare, iar dacă va trebui să răspundă pentru acest lucru o va face cu "dragă inimă".

Ministrul Sănătății, Patriciu Achimaș-Cadariu, declara, miercuri, înainte de a merge în Parlament, că se simte ''frustrat'' că nu are rezultate la ancheta desfășurată în cazul copiilor internați la Spitalul "Marie Curie" cu sindrom hemolitic-uremic. 

Etichete: ministrul Sănătăţii, ministrul sanatatii demisie, Patriciu Achimaș-Cadariu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE