Ministrul Sănătăţii: Vor pleca în străinătate toţi răniţii din Colectiv care pot fi transportaţiMinistrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat ca pacientii care au nevoie de tratament in strainatate vor fi transferati indiferent daca sunt asigurati sau nu, iar costurile aferente transportului vor fi asigurate de stat.

Ministrul Sanatatii: Vor pleca in strainatate toti ranitii din Colectiv care pot fi transportati
Ministrul Sănătăţii: Vor pleca în străinătate toţi răniţii din Colectiv care pot fi transportaţi
Foto: wall-street.ro

Declaratiile au fost facute in contextul in care familia tobosarului trupei Goodbye to Gravity, Bogdan Enache, discutase cu reprezentantii unui spital din Lyon, pentru transferarea acestuia de la Spitalul de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri din Capitala, insa a fost informata ca tanarul nu ar putea fi transferat pentru ca nu este asigurat.

"Vor pleca toti pacientii, indiferent daca sunt asigurati sau nu", a declarat, pentru Medifax, citat de HotNews.ro, Nicolae Banicioiu.

Ministrul Sanatatii a precizat si ca toate costurile aferente transportului si tratamentului pacientilor transferati in clinicile din strainatate, la recomandarea medicilor, vor fi suportate de catre autoritatile romane, indiferent de calitatea de asigurat a pacientului.

Etichete: incendiu colectiv, ministrul Sănătăţii, victime incendiu colectiv

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE