Ministrul Transporturilor a mers în inspecţie la TAROM, după INCIDENTELE de săptămâna trecutăMinistrul Transporturilor, Sorin Buse, a facut o vizita de lucru la TAROM dupa ce saptamana trecuta mai multe aeronave au fost implicate in patru incidente tehnice în 24 de ore. Ministrul a inspectat activitatea Directiei Tehnice TAROM.

Tarom
Tarom

"Direcția Tehnică a TAROM este recunoscută de organismele interne și internaționale din domeniu și respectă toate normele și reglementările astfel încât zborurile să fie operate în deplină siguranță. Mai mult, pentru evitarea întârzierilor sau anulărilor curselor, au fost deja implementate măsuri suplimentare celor deja existente", transmite Ministerul Transporturilor intr-un comunicat.

Potrivit MT, "masurile suplimentare prevad activitati de control si includ verificari in plus ale aeronavelor, la intervale mai mici de timp, precum si efectuarea unor noi audituri de siguranta la lucrarile de intretinere. De asemenea, in perioada imediat urmatoare, va fi infiintat departamentul Maintenance Control Centre, care monitorizeaza si ofera asistenta 24/7 pentru toate defectele aparute in operarea zilnica, dar si biroul AOG (Aircraft on Ground), cu program 24/7 pentru asistenta comenzilor de piese in timp real, cu scopul de a reduce timpii de imobilizare a aeronavelor".

"Va cer sa faceti verificari prin sondaj, insa verificarile sa fie efectuate si de alti oameni fata de cei care fac check-ul zilnic.", a transmis ministrul Sorin Buse.

CITEŞTE ŞI O aeronavă TAROM a ratat decolarea de pe Aeroportul Otopeni, din cauza unei probleme tehnice

Etichete: incidente tarom, inspectie tarom, ministrul transportuilor, tarom

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE