Ministrul Transporturilor caută oameni pe posturile vacante de la ministerMinistrul Transporturilor, Ramona Mănescu, spune că în instituţia pe care o conduce este o nevoie acută de personal competent şi de oameni "care să şi muncească". În acest context, ministrul intenţionează să organizeze concursuri pentru a face angajări pe posturile vacante.

Ramona Manescu
Ramona Manescu

"La nivelul ministerului intenţionez să angajez oameni competenţi, pentru că, ceea ce am găsit în minister ... au fost foarte multe locuri vacante şi o nevoie foarte mare, o nevoie acută, de personal calificat, competent, de oameni care într-adevăr să şi muncească", a declarat ministrul Transporturilor, pentru MEDIAFAX.

Mănescu a arătat că angajările vor fi făcute pe posturi vacante, fiecare direcţie din minister făcând propriile evaluări legate de numărul necesar de angajaţi, în funcţie de volumul de muncă. În prezent, există direcţii în care "dosarele zac pe birouri", pentru că personalul existent nu are timpul fizic să le soluţioneze, potrivit ministrului.

Mănescu a precizat că în perioada următoare vor fi organizate concursuri pentru angajări, dar nu a avansat un număr de oameni care urmează să fie recrutaţi şi nici nu a precizat câte locuri sunt vacante.

Structura organizatorică a Ministerului Transporturilor prevede un număr de maxim 485 de posturi, exclusiv demnitarii şi cele aferente cabinetului ministrului.

Mănescu a mai afirmat că obiectivele sale la conducerea ministerului vizează în primul rând deblocarea proiectelor cu finanţare europeană, unde Transporturile, deşi au beneficat de alocaţii consistente, nu a performat la capitolul absorbţiei.

Mănescu a trimis corpul de control la CFR Marfă, Infrastructură şi Călători, pentru a inventaria problemele existente, şi intenţionează să extindă acţiunea şi la celelalte companii ale ministerului.

Etichete: ministerul transporturilor, posturi vacante, Ramona Mănescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE