Ministrul Transporturilor, Dan Costescu: "Nu demisionez!"Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a infirmat joi speculaţiile privind o eventuală demisie din guvern, pe care le-a catalogat drept "o telenovelă de weekend", precizând că dacă ar fi avut vreo nemulţumire ar fi discutat-o cu premierul Dacian Cioloş.

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu
Ministrul Transporturilor, Dan Costescu

"Telenovela de weekend, nu? Am aflat, în week-end-ul ăla eram foarte bine, aveam o activitate de familie cu băiatul meu şi am aflat că era un mare subiect. Nu ştiu de unde s-a născut, cum s-a născut. În orice caz, e foarte mult de lucru la minister şi nu cred că ar putea cineva să lase lucrurile care sunt de făcut acum, să plece în altă parte", a declarat Dan Costescu, prezent joi la o dezbatere privind Masterplanul, organizată de Camera Deputaţilor.

Ministrul a adăugat că a fost sunat de prieteni şi cunoscuţi, care l-au întrebat amănunte despre presupusa sa demisie. "A fost un subiect de presă. Probabil era o criză de subiecte în acel week-end. Nu cred că a fost vorba despre duşmani", a punctat ministrul Transporturilor.

Ministrul a mai precizat că la Guvern există o echipă, iar, dacă ar fi avut vreo nemulţumire, ar fi discutat-o cu premierul, nu ar fi lansat astfel de zvonuri în mass-media.

La sfârşitul săptămânii trecute, au apărut speculaţii în presă potrivit cărora Dan Costescu urma să demisioneze din Guvernul condus de Dacian Cioloş.

CITEŞTE ŞI DEZASTRU la Transporturi. 3 miliarde de lei nu au fost cheltuiţi în 2015: "Mergem aşa din ignoranţă" 

Etichete: Dan Costescu, Dan costescu demisie, ministrul Transporturilor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h