Ministrul Transporturilor, despre Gara de Nord: M-a surprins plăcut curățeniaMinistrul Transporturilor, Iulian Matache, a efectuat marți, 1.09.2015, un control în Gara de nord. În timpul vizitei a fost interesat atât de condițiile create pentru călători, cât și de calitatea serviciilor oferite. Totodată, a acordat atenție și condițiilor de lucru ale angajaților. 

Ministrul Transporturilor, despre Gara de Nord: M-a surprins placut curatenia
Ministrul Transporturilor, despre Gara de Nord: M-a surprins plăcut curățenia

"La ora la care am făcut vizita m-a surprins plăcut curățenia din Gara de Nord, cu atât mai mult cu cât sunt cunoscute sesizările si nemulțumirile oamenilor în această privință. Am cerut colegilor de la CFR SA, care gestionează activitatea din Gara de Nord să intensifice controalele la unitățile care au spații închiriate acolo, pentru că și în acele zone trebuie păstrată curățenia, mai ales că este o zonă cu trafic intens, 24 de ore din 24.

CFR Călători, amendată de ANPC pentru vagoane murdare, toalete defecte şi lipsa aerului condiţionat 


De asemenea, în Gara de Nord trebuie făcute lucrări de reparații, pentru că dacă le cerem angajaților sa fie responasibili și politicoși, și noi, la rîndul nostru, trebuie să le creăm condiții civilizate de lucru.
Nu este singura mea vizita aici, vor urma și altele. Vreau să văd că se schimbă ceva, datorăm asta oamenilor care călătoresc, dar și celor care lucrează în gări.", a declarat ministrul transporturilor iulian Matache. 

Luna trecută, Protecția Consumatorului a efectuat un control la Gara de Nord. Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au aplicat amenzi de 100.000 de lei pentru condiţiile de pe peroane şi din garnituri. DETALII, AICI. 

Etichete: control, curăţenie, Gara de Nord, Iulian Matache, ministerul transporturilor, mizerie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE