Ministrul Transporturilor, reacție după protestul angajaților TaromMinistrul Transporturilor Dan Costescu a transmis, după protestul de miercuri al angajaților Tarom, că recomandă o întrunire de urgență a Consiliului de Administrație al Tarom. El recomandă totodată angajaților să își desfășoare activitatea în condiții normale.

Ministrul Transporturilor, dupa protestul Tarom: "Intrunire de urgenta a CA al Tarom"
Ministrul Transporturilor, după protestul Tarom: "Întrunire de urgență a CA al Tarom"
Foto: romanialibera.ro

Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a reacționat, miercuri seară, după ce mai mulţi angajaţi TAROM, nemulţumiţi de unul dintre directorii Departamentului Tehnic dar şi de plata unor ore suplimentare, au declanșat un protest spontan. 

„După acțiunea de protest a salariaților TAROM din cadrul Direcției Tehnice, desfășurată pe parcursul zilei de astăzi, 16 martie a.c., solicit atât angajaților companiei, cât și managementului executiv să își desfășoare activitatea în condiții normale, fără a periclita regularitatea zborurilor și siguranța pasagerilor.

Întârzierile repetate ale curselor Tarom, tratarea necorespunzătoare a pasagerilor și comunicarea defectuoasă a managementului cu angajații riscă să afecteze imaginea companiei. Toate acestea, coroborate cu incidentul în care a fost implicată aeronava Tarom la Budapesta, mă determină să solicit Autorității Aeronautice Civile din România, conform competențelor instituției, să finalizeze mâine, 17 martie 2016, investigația de la Tarom.

De asemenea recomand întrunirea de urgență a Consiliului de Administrație al Tarom care să ia act de concluziile raportului, de situația generală creată în companie și să acționeze conform atribuțiilor legale", a transmis Costescu printr-un comunicat de presă.

Etichete: protest tarom, tarom

0/1 COMENTARII
Hotii
17 Mar 07:40
+0
VOTURI
-0
Le recomanda angajatilor sa-si desfasoare activitatea in conditii normale. Cu avioane care iau foc dupa decolare. Oare cat ii mai rabdam pe toti? Cred ca e nevoie sa vina iar potopul din cer, ca noi nu suntem in stare sa schimbam ceva.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE