Ministrul Transporturilor: În 2020-2021 ar putea fi gata autostrada Sibiu-PiteștiAutostrada Sibiu-Pitesti ar putea fi gata în anul 2020-2021, a declarat, luni seară, ministrul Transporturilor, Dan Marian Costescu.

Ministrul Transporturilor: In 2020-2021 ar putea fi gata autostrada Sibiu-Pitesti
Ministrul Transporturilor: În 2020-2021 ar putea fi gata autostrada Sibiu-Pitești

"Autostrada Sibiu-Pitești, cel mai important proiect care se află la minister (...) În Romania avem cele mai scurte termene pentru studii de fezabilitate și chiar pentru proiecte. Soluția este de a nu rezilia pentru că am fi intrat într-un cerc vicios din punct de vedere juridic. La sfârșitul anului sperăm să finalizăm studiul de fezabilitate. Proiectarea se va licita separat. La licitație deschisă vor participa toți care nu sunt pe lista neagră. Dupa evenimentele din ultima vreme, sunt constructori pe lista neagră, cum ar fi cei de la Oraștie - Sibiu", a declarat Dan Costescu la TVR, potrivit Hotnews.ro. 

În acest context, ministrul Transporturilor a anunțat că termenul care se prefigurează pentru finalizarea autostrăzii Sibiu-Pitești este 2020-2021.

În ceea ce privește segmentul de autostrada Orăștie - Sibiu, Costescu a punctat faptul că "există îngrijorarea că ce s-a întâmplat pe acest segment se poate întâmpla și pe altele".

"Se va lansa și o licitație pentru o expertiză tehnică pe toată lungimea tronsonului, la sfârșitul lunii septembrie", a adăugat Costescu.

Potrivit acestuia, 400 este suma kilometrilor de autostradă în lucru, în 2016, pe șantierele românești, iar "un obiectiv realist" pentru realizarea acestora este un termen de patru - cinci ani.

Etichete: autostradă, autostrada sibiu-pitești, Dan Costescu, ministrul Transporturilor

0/2 COMENTARII
SIBNET
26 ian 08:41
+0
VOTURI
-0
In alta ordine de idei, daca iubiti cartile si doriti sa va dezvoltati propria afacere in domeniul pietei electronice de carte, cereti informatii suplimentare la sibnet@usa.com.
Veti obtine informatiile necesare, sub forma unui curs pe care il veti primi gratuit pe adresa de e-mail. Nu trebuie sa investiti. Tot ce aveti nevoie este un calculator, conexiune la internet si dorinta de a face parte dintr-un proiect absolut minunat
Radu
26 ian 07:23
+0
VOTURI
-0
cum sa fie gata in 2021 cand nici macar nu s-au apucat de ea? acum o saptamana un consilier de la transporturi spunea ca autostrada asta va fi gata in cel mai optimist scenariu in 2023.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE