MINIVACANȚA DE 1 DECEMBRIE. Ce program au mall-urile, băncile, hypermarket-urile și RATBRomânii se află într-o minivacanță de câteva zile, luni și marți fiind zile de sărbătoare. Cele două zile nelucrătoare modifică programul magazinelor, băncilor și al unor instituții publice.

 MINIVACANȚA DE 1 DECEMBRIE. Ce program au mall-urile, bancile, hypermarket-urile si RATB
MINIVACANȚA DE 1 DECEMBRIE. Ce program au mall-urile, băncile, hypermarket-urile și RATB

Hypermarket-urile si mall-urile au program normal de Sfantul Andrei si 1 Decembrie, asa ca nu trebuie sa iti faci griji ca nu vei avea de unde sa iti faci cumparaturile in urmatoarele doua zile.

Toate unitatile Postei Romane din tara vor fi inchise in zilele de 30 noiembrie si 1 Decembrie, urmand sa isi reia activitatea de miercuri.

Program RATB de duminica

Reprezentantii RATB au informat ca autobuzele, tramvaiele si troleibuzele vor circula, luni si marti, dupa programul obisnuit al unei zile de duminica. La Metrorex nu s-au anuntat modificari de program.

Sucursalele bancare din tara vor fi inchise de Sfantul Andrei si 1 Decembrie, insa functioneaza cele din hypermarket-uri si mall-uri.

Spitale de urgenta, deschise non-stop

Cele noua spitale care asigura asistenta medicala de urgenta in Capitala vor fi deschise non-stop, atat luni, cat si marti. Si Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program normal in cele doua zile, in timp ce unele farmacii se vor inchide, iar altele vor functiona dupa program normal.

Sursa: ziare.com

Etichete: 1 Decembrie, bancă, program, RATB, Sf. Andrei, spital, vacanţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE