MINIVACANȚA DE RUSALII. Tarife cu 30% mai mici decât în plin sezon, pe litoralZILE LIBERE DE RUSALII 2015. Bugetarii vor avea trei zile libere la sfârşitul acestei luni când creștinii ortodocși sărbătoresc RUSALIIILE. Pe Litoral, în această perioadă, tarifele sunt mai mici cu până la 30% decât în plin sezon. 

Peste ȘASE TONE de mancare stricata, retrase din restaurantele de pe litoral
Peste ȘASE TONE de mâncare stricată, retrase din restaurantele de pe litoral

ZILE LIBERE DE RUSALII 2015. În weekendul prelungit de Rusalii,  hotelierii de pe litoral practică tarife cu până la 30% mai mici decât în plin sezon, iar unii le oferă turiştilor, gratuit, şi masa de Rusalii.

În Mamaia, la un hotel de 4 stele, cameră dublă standard este 310 lei/noapte, pentru 2 adulți cu mic dejun inclus, pentru sejururi de 1-4 nopți. La o unitate de trei stele, camera dublă costă 138 de lei pe noapte, în timp ce la un hotel de 2 stele camera dublă este 128 lei/noapte cu mic dejun inclus. În sudul litoralului preţurile sunt cu până la 20-30 la sută mai mici.

Citește și Cum va fi vremea de Rusalii în București, la MUNTE și la MARE. PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Dacă vreţi să vă faceţi Rusaliile în Bulgaria, hotelurile de 5 stele din Albena, de exemplu, oferă camere duble la prețul de 28-30 de euro pe noapte cu mic dejun inclus, la 4 stele tariful este de 26 de euro pe noapte, iar la 3 stele 24 de euro pe noapte. Anul trecut, aproximativ 40.000 de români au plecat în vacanţă, de Rusalii.

ZILE LIBERE DE RUSALII 2015.  Prima şi a doua zi de Rusalii sunt, potrivit legislaţiei muncii, zile de sărbătoare legală în care nu se lucrează.

Sursa: Digi24.ro

Etichete: litoral, Rusalii, rusalii 2015, vacanţă, zile libere

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h