MINIVACANŢA DE SF. MARIA. Vijelii şi grindină în mai multe zone - Prognoza meteo



MINIVACANŢA DE SF. MARIA. Meteorologii au emis o informare valabilă în toată ţara de miercuri, de la ora 9.00, până vineri dimineaţa. Potrivit acesteia, se vor înregistra ploi torenţiale, vijelii, descărcări electrice şi grindină.

MINIVACANTA DE SF. MARIA. Vijelii si grindina in mai multe zone - Prognoza meteo
MINIVACANŢA DE SF. MARIA. Vijelii şi grindină în mai multe zone - Prognoza meteo

MINIVACANŢA DE SF. MARIA. Potrivit ANM, informarea meteorologică este valabilă de miercuri, de la ora 9.00, până vineri, la ora 9.00, în toată ţara.

Specialiştii anunţă că se vor semnala intensificări ale vântului, vijelii, averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi grindină.

MINIVACANŢA DE SF. MARIA. „Astfel de fenomene vor fi mai frecvente la început în regiunile vestice şi nord-vestice, apoi aria lor se va extinde treptat şi în restul teritoriului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantităţile de apă vor depăşi local 20 l/mp şi izolat 40...50 l/mp", au transmis reprezentanţii ANM.

MINIVACANŢA DE SF. MARIA. Meteorologii susţin că pe parcursul zilei de miercuri, disconfortul termic şi canicula vor persista în sudul, estul şi centrul ţării.

Etichete: ANM, informare meteo, ploaie, prognoza meteo, vijelie

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE