MINORI din BUCUREŞTI, prinşi după ce au smuls un lănţişor de la gâtul unui bărbatDoi tineri, ambii în vârstă de 17 ani, au fost prinşi de poliţiştii bucureşteni la scurt timp după ce, prin folosirea violenţei fizice, au smuls un lănţişor de la gâtul unui bărbat în vârstă de 30 de ani.

Catuse
Cătuşe

Marţi, în jurul orei 09:45, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 30 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe Str. Pitpalacului, sector 5, i-a fost sustras lănţişorul de la gât, de către doi tineri pe care îi ştia din cartier, se arată într-un comunicat al poliţiei bucureştene.

Imediat, poliţiştii Secţiei 24, pe baza semnalmentelor oferite de către partea vătămată, au reuşit, în cursul aceleiaşi zile, identificarea şi prinderea bănuiţilor, aceştia fiind conduşi la sediul secţiei pentru verificări. Totodată, asupra unuia dintre cei doi bănuiţi, poliţiştii au identificat lanţişorul reclamat ca fiind sustras.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Etichete: Bucureşti, furt, furt bucuresti, furt lantisor, minori, minori hoti, minori retinuti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE