Mircea Albulescu, internat de urgență în spitalMircea Albulescu a fost dus la spitalul Floreasca, după ce i s-a făcut rău în zona ASE din Capitală. El a suferit un puseu de tensiune. Acum, actorul e într-o stare stabilă, bună și a fost externat luni la prânz. 

Mircea Albulescu - sursa foto: Romania Libera
Mircea Albulescu - sursa foto: România Liberă

Actorul și-a petrecut noaptea de duminică spre luni în spital, pentru supraveghere medicală, după investigaţii stabilindu-se că actorul a leşinat în zona Academiei de Studii Economice din Capitală, iar când a ajuns echipajul medical actorul avea tensiunea mărită. "Diagnosticul pus la spital este status postlipotimic. Este mai bine. Medicii i-au recomandat să rămână în spital pentru supraveghere medicală", a declarat pentru MEDIAFAX managerul Spitalului de Urgenţă Floreasca din Capitală, profesorul Radu Macovei.

Lipotimia reprezintă pierderea de scurtă durată a conştienţei şi apare de obicei printr-un mecanism reflex, ca urmare a scăderii oxigenării cerebrale, în diverse condiţii, printre care aglomeraţie, încăperi aglomerate şi neaerisite, dar şi în condiţii de stres, de suprasolicitare.

Actorul Mircea Albulescu a fost dus la spitalul Floreasca, duminică seară, după ce i s-a făcut rău în zona Academiei de Ştiinţe Economice (ASE) din Capitală, din primele investigaţii rezultând că acesta a suferit un puseu de hipertensiune, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Sursele citate au precizat că echipajul medical ajuns la faţa locului a constatat că Mircea Albulescu ar fi suferit cel mai probabil un puseu de hipertensiune. Echipajul medical a decis să-l transporte pe Mircea Albulescu la spitalul Floreasca pentru investigaţii. În urma analizelor care îi vor fi făcute la spital se va decide dacă Mircea Albulescu rămâne sau nu internat la spitalul Floreasca, au precizat sursele citate.

Mircea Albulescu a participat în cursul zilei de duminică la o petrecere din Capitală, alături de alţi actori. Aceştia au sărbătorit onomastica omului de afaceri Ion Antonescu. Contactat duminică seara de MEDIAFAX, actorul Ion Dichiseanu a declarat că a discutat cu Mircea Albulescu la petrecere. "Nu ştiu când a plecat de la petrecere, dar era bine când am vorbit cu el", a mai spus Ion Dichiseanu. Maestru al scenei şi al filmului românesc, Mircea Albulescu are 78 de ani.

Etichete: floreasca, internat, lesin, Mircea Albulescu, spital, urgenţă

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE