Motocicliștii vor să-l BRRUIEZE pe Badea. Un trecător l-a amenințat cu pușcăria în direct. VIDEODupă ce sediul Antenelor a fost confiscat de DNA, Mircea Badea a ajuns să-și facă, din proprie inițiativă, emisiunea pe spațiul verde din fața sediului Antena 3. Motocicliştii din Bucureşti plănuiesc ca în această noapte, de la 23.05, să bruieze emisiunea lui Mircea Badea, care are loc în aer liber.

Un trecator l-a amenintat cu puscaria in direct pe Mircea Badea. Ce a raspuns realizatorul Antena 3
Un trecător l-a amenințat cu pușcăria în direct pe Mircea Badea. Ce a răspuns realizatorul Antena 3
Foto: antena3.ro

Acest lucru i-a oferit posibilitatea unui biciclist ca în timpul emisiunii lui Mircea Badea să treacă și să-i ureze realizatorului "să intre la pușcărie", arată metropotam.ro.

Pe forumurile de motociclism de pe internet participanţii sunt chemaţi în această noapte pentru a-şi tura motoarele în faţa studiourilor Antena 3 în timpul emisiunii lui Mircea Badea, "În gura presei". De asemenea, a fost creată şi o pagină de Facebook în acest scop, "Claxonaţi-l pe Mircea Badea".

Motocicliştii sunt nemulţumiţi că Mircea Badea a avut un comportament agresiv şi jignitor faţă de unul dintre membrii comunităţii, care a trecut marţi seară în viteză pe sediul Antena 3.

"Vino încoace să-ți rup capul... Prietene, dacă vin după tine, crede-mă, o să regrete mă-ta!", i-a răspuns Mircea Badea trecătorului.

VIDEO mai jos:

După ce a înjurat și a amenințat în direct trecătorul, Mircea Badea și-a continuat emisiunea ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

Etichete: antena 3, in gura presei, Mircea Badea

0/2 COMENTARII
artiom
28 aug 09:59
+0
VOTURI
-0
Ce creatura hidoasa badea asta..
Mirciulica plin de frica
27 aug 16:21
+0
VOTURI
-0
Precis ca exact in momentul ala CNA-ul a ramas iar fara curent electric si n-au putut sa-l auda pe "jurnalist" amenintand biciclistul.

Prietene, daca ajung seara pe acolo, iti promit ca te invit la o "placare", cu sau fara maini. Si-o sa vedem a cui "ma-ta" va regreta...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE