Mircea Badea ar vrea să plece de la Antena 3Mircea Badea ar fi declarat în direct, la Antena 3, că se gândește să plece de la telviziune. 

Mircea Badea, criza de nervi, in direct, la Antena 3
Mircea Badea, criză de nervi, în direct, la Antena 3
Foto: evz.ro

Mircea Badea pleacă de la Antena3? Acesta a mărturisit în timpul emisiunii din data de 15 decembrie că îşi doreşte să renunţe la postul pe care îl ocupă în acest moment, motivînd această decizie cu faptul că s-a săturat să mai lupte împotriva fostului preşedinte al României, Traian Băsescu, scrie fanatik.ro. 

Badea consideră că sînt alte lucruri mult mai importante de făcut fără să se confrunte cu situaţiile în care este pus în momentul de faţă şi a anunţat telespectatorii că are de gînd să poarte o discuţie cu Mihai Gîdea pentru a lua o decizie finală în acest sens, existînd varianta rămînerii sale în lumea televiziunii, dar în alt post.

Vedeta Antenei 3 a lăsat să se înţeleagă că s-ar putea retrage din televiziune şi după ce Iohannis l-a învins pe Ponta. "De 10 ani voiam să scăpăm de la viol, dar am descoperit că fata îl iubeşte pe violator! Poate e vremea să fac altceva", a spus acesta în luna noiembrie. 

Etichete: antena 3, Mircea Badea, TV

0/1 COMENTARII
Ing.
16 dec 16:06
+0
VOTURI
-0
Să se mute la România TV, îl primesc ăia cu braţele deschise şi pe el şi pe Gâdea.
Poate cu ocazia asta devineşi Antena 3 o televiziune normală, nu un OTV-2 cum este acum.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE