Mircea Badea, atac la adresa lui Tolontan, Petreanu și Mândruță, pe tema polițistului mort. VIDEOMircea Badea i-a atacat atât pe blog, cât și la emisiunea sa de la Antena 3, pe bloggerii care au pus sub semnul întrebării evenimentele în urma cărora a murit polițistul motociclist Cosmin Bogdan Gigina. "Există șobolănei ai spațiului public - propagandiști  - ( e ok să spui la televizor șobolănei dacă e ok să îi spui altui om "varan") - șobolănei de net cum ar fi Mândruță, un bătrânel perfect ratat, Petreanu, un numărător de cornere care ține să fie băgat în seamă, Tolontan" - spune Badea.

Mircea Badea, criza de nervi, in direct, la Antena 3
Mircea Badea, criză de nervi, în direct, la Antena 3
Foto: evz.ro

Mircea Badea consideră că nu există motive pentru a pune sub semnul întrebării varianta prezentată de vicepremierul Gabriel Oprea în cazul morții lui Cosmin Bogdan Gigina. 

Iată ce scrie pe blog Mircea Badea, sub titlul "MANIPULARILE DE CACAT ALE TINERILOR FRUMOSI SI LIBERI": 

"Discutia rationala n-are de-a face cu ne place sau nu ne place Oprea. Discutia rationala are doua directii:
1. Avea dreptul Oprea la coloana oficiala? Plus diversiunea cu modificarea legii SPP.
2. Ce anume l-a omorat pe politist?
Sa le luam pe rand:
1. Oprea nu avea coloana oficiala.Nu avea SPP. Nu avea salvare. Avea antemergator de la Politie pe motocicleta si masina de Politie in spate. Repet: nu avea SPP. Politia nu are atributiuni de paza. Niciodata. Dosr jandarmeria si SPP-ul. Politistii care-l insoteau pe Oprea nu pot avea, prin lege, decat atributiuni de fluidizare a traficului. Ca atare, diversiunea lui Mandruta, a lui Petreanu, a lui Tolontan si a trompetelor de serviciu este stupida. Ei vorbesc despre modificarea legii SPP de catre Ponta. O sa vedeti si de catre cine e contrasemnata modificarea respectiva. Oricum, n-are nicio legatura cu asa zisa coloana a lui Oprea intrucat nu exista SPP acolo.E doar propaganda mincinoasa, asa cum a fost si la alegerile prezidentiale, cand s-a acreditat ideea falsa, manipulatorie, ca poti organiza alegeri oriunde pe planeta la fel ca in tara.

Bun, acum ca diversiunea cu SPP-ul a murit, avea dreptul Oprea, ca ministru de interne, sa aiba dreptul la ajutor in trafic, de la Politia rutiera? Lucrez la aflarea acestui raspuns.

2. Pe politist l-a omorat o groapa uriasa in carosabil in exercitiul functiunii. El isi facea meseria. Care era meseria lui? Sa mearga cu motocicleta pe strada. Pe politist l-a omorat o groapa uriasa, ca o capcana. Pe nimeni nu pare sa interesze asta. Dar moartea lui este exploatata propagandistic in cel mai abject mod pentru foloase politice. Mi-e scarba."

0/3 COMENTARII
gen oprea
26 Oct 19:40
+0
VOTURI
-0
De ce-l mai publicati pe asta? Lasati-l sa moara in legea lui...
Andrei
26 Oct 15:07
+0
VOTURI
-0
Badea e un trist frustrat ca viata lui se invarte exclusiv in jurul anusului lui Voiculescu. E trista situatia iar viitorul sumbru.
Ing.
26 Oct 13:36
+0
VOTURI
-0
,, Politia nu are atributiuni de paza. Niciodata. Dosr jandarmeria si SPP-ul. Politistii care-l insoteau pe Oprea nu pot avea, prin lege, decat atributiuni de fluidizare a traficului. "
Aha, deci nu avea atribuţiuni de pază, doar dirija maşina lui Oprea să treacă pe roşu, pe contrasens şi cu viteză excesivă pe toate străzile. Halal explicaţie! Dar e demnă de un pupînfundist notoriu aşa cum este Mircea Badea.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE