Mircea Badea, despre CTP: "Dau peste celebrul manechin de treninguri"Mircea Badea de la Antena 3 a avut o remarcă „tăioasă" la adresa lui Cristian Tudor Popescu , în emisiunea de marți seară (26 ianuarie). Conflictul dintre cei doi este unul mai vechi, dar prezentatorul de la Antena 3 s-a enervat după ce CTP i-a făcut o recenzie proastă filmul nominalizat la Oscar „The Revenant", care îl are pe Leonardo DiCaprio în rol principal.

Mircea Badea, despre CTP: "Dau peste celebrul manechin de treninguri" (Foto dcnews.ro)
Mircea Badea, despre CTP: "Dau peste celebrul manechin de treninguri" (Foto dcnews.ro)

"Butonam, butonam telecomanda și dau peste celebrul manechin de treninguri Cristian Tudor Popescu, în studio. De această dată peste trening avea o glugă, de aia m-a și frapat. Venise așa în studio pentru că voia să vorbească despre The Revenant. Popescu zicea despre regizor că filmul este...avea o părere proastă despre film, ce să mai...deși regozorul, conform CTP-ului, a făcut filme bune până la The Revenant.

Am zis, hai, să mă duc și eu la filmul ăsta, dacă tot vorbește CTP despre el. Mi s-a părut filmul fix despre oameni, nu despre urși. Nu dau doi bani pe Oscaruri. Mă doare-n cot că a luat un fim Oscarul. Atât de dezamăgit am fost de filme distinse cu premiul ăsta. După păerea mea Leonardo DiCaprio este un actor uriași. Ar fi meritat să aibă Oscarul în rastel. Un actor uriaș și foarte divers", a spus Badea în emisiunea sa, potrivit Click.

Etichete: Cristian Tudor Popescu, ctp, manechin treninguri, Mircea Badea, recenzie the revenant

0/1 COMENTARII
Badita
27 Jan 13:02
+0
VOTURI
-0
"După părerea mea...", a spus Badea în emisiunea sa.

Pai si CTP tot parerea si-a exprimat-o.
De ce Badea are voie sa-si exprime parerea, iar altul nu? El e angajat la spalat de funduri?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h