Mircea Badea, despre noul sediu Antena 3: "Sunt în noul şopron. E horror la puterea horror"Mircea Badea s-a plâns de noul sediu de la Romexpo în care s-a mutat temporar Antena 3, susţinând că arată ca "un pătul, un şopron" şi că e "horror la puterea horror"

Mircea Badea, despre noul sediu Antena 3: "Sunt in noul sopron. E horror la puterea horror"
Mircea Badea, despre noul sediu Antena 3: "Sunt în noul şopron. E horror la puterea horror"
Foto: onlinereport.ro

Mircea Badea, aflat la prima emisiune din noul sediu de la Romexpo, a ironizat spațiul din care Antena 3 va emite timp de câteva luni după care se va muta îi Pipera, în clomplexul Iride Park, informează paginademedia.ro.

"Sunt în noul șopron. E horror. Pentru mine, cu cârje, este horror la puterea horror. Eu nu m-am emoționat foarte tare la părăsirea vechiului sediu, de unde am făcut foarte multe emisiuni, nu m-a afectat foarte mult despărțirea de acel sediu. Dar văzând de unde vom face suficient de multe emisiuni, wow. Eu sunt absolut uluit că emitem de aici. Foarte tare! Orice mi-aș fi imaginat eu, mi-am imaginat prost. Dintr-un pătul să transmiți mi se pare o super performanță și mă face să analizez cu și mai multă atenție, rigoare și preocupare asupra acțiunilor serviciilor secrete din România.", a spus Badea într-un dialog cu Gâdea.

Etichete: antena 3, badea, Mircea Badea, sediu antena 3

0/4 COMENTARII
ccc
31 mar 04:14
+0
VOTURI
-0
Din salarii va puteati cumpara un sediu domnu' Badea & comp.
serban
30 mar 14:07
+0
VOTURI
-0
Ce se poate spune ? Comentariul unui idiot.
Gigica
29 mar 19:30
+0
VOTURI
-0
Nu va pune nimeni sa emiteti din sopron. Bagati banii in ceva mai de Doamne-ajuta si gata.
Dar si conditii, si gratis, ca voi oti fi cu trei c(...)oaie... nu se poate, taticu.
Cris
29 mar 18:41
+0
VOTURI
-0
Asa va trebuie ... shobolanilor... Pana nu platiti pana la ultimul leutz din hotararea aia judecatoreasca sa zaceti in shopron.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE