Mircea Badea îi ameninţă pe "matinalii" Răzvan şi Dani: "Să se aştepte la repercusiuni"Mircea Badea îi ameninţă pe colegii de trust de la emisiunea matinală "Neaţa cu Răzvan şi Dani" că trebuie să se aştepte la repercusiuni. Prezentatorul "În gura presei" s-a arătat nemulţumit de faptul că "matinalii" l-au invitat în emisiune pe Marius Tiţă, cel care în trecut, a purtat un tricou pe care scria mesajul „Mircea Badea is my bitch“.

Mircea Badea, REACTIE la demisia lui Ponta: Sa vina pedelistii! "Sa se astepte la repercursiuni" (Foto libertatea.ro)
Mircea Badea, REACŢIE la demisia lui Ponta: Să vină pedeliştii! "Să se aştepte la repercursiuni" (Foto libertatea.ro)

Mircea Badea a scris pe blogul personal că este „un om liber de orice fel de «colegialitate de trust»". Motivul supărării moderatorului emisiunii „În gura presei" este prezenţa în platoul show-ului matinal a lui Marius Tiţă, cel care, în trecut, a purtat un tricou pe care scria mesajul „Mircea Badea is my bitch".

Acesta scrie pe blogul personal că „ăştia de la Neatza" au făcut un „PR pentru un golan de doi lei care-şi face tricouri cu înjurături la adresa mea", fiind „picătura care a crescut nivelul oceanului". Mai mult, Mircea Badea spune că în timp ce el şi colegii lui „au luptat cu abuzurile regimului Băsescu timp de zece ani", „alţii frecau puţa în ţărână şi făceau glume inepte", cu referire la moderatorii matinalului de la Antena 1.

În finalului textului său, Badea spune că „cei care fac lucruri sfidătoare, sabotatoare, nesimţite la adresa mea să se aştepte la repercusiuni".
ÎN CONTINUARE, TEXTUL INTEGRAL PUBLICAT DE MIRCEA BADEA, conform Adevărul:
„A fost un efect cumulativ de-a lungul unor ani. Nesimţirea, autismul multor «colegi», ba chiar, în multe cazuri, sabotarea din prostie sau cu bună ştiinţă a demersurilor noastre, ale celor care am riscat totul în zece ani de regim Băsescu, mă duc pe mine la decizia de azi. În timp ce noi ne luptam cu abuzurile şi ieşeam pe stradă la mitinguri de protest, suportând zilnic, împreună cu familiile noastre, atacurile unui uriaş sistem de propagandă şi repercusiune, alţii frecau putza în ţărână, făceau glumitze inepte şi încercau să fluiere inocent că să transmită public indirect că ei sunt din alt film. Asta n-ar fi o problema în sine, lipsa totală de respect şi sfidarea însă, sunt probleme mari, pe care nu vreau să le mai tolerez. Indiferent de consecinţe.
Mă rog, faptul că ăştia de la «Neatza» l-au invitat să-i facă PR pe un golan de doi lei care-şi face tricouri cu înjurături la adresa mea, e minor. Dar s-a întâmplat să fie picătura care să crească nivelul oceanului. (Pot să-i facă ei PR până le vine rău, asta tot va şterge podeaua cu organismul, ca de obicei.) Mie îmi pare rău că n-a venit în emisiune cu tricoul respectiv. Ar fi fost mai cinstit şi mai asumat.
Bun, că să comprim: nu sunt coleg decât cu oamenii cu care am fost pe front. Cu nimeni altcineva. Cei care fac lucruri sfidătoare, sabotoare, nesimţite, la adresa mea, să se aştepte la repercusiuni".

Etichete: amenințări, Mircea Badea, neata cu razvan si dani, repercursiuni

0/2 COMENTARII
costel
08 Oct 23:06
+0
VOTURI
-0
badea a scris corect, repercusiuni.
Alin
08 Oct 18:13
+0
VOTURI
-0
Halal jurnalist, corect se scrie/spune "repercusiuni" (fara al doilea "r").

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE