Mircea Badea îşi îndeamnă fanii să dea like pe pagina lui IohannisMircea Badea, realizator Antena 3, îşi îndeamnă fanii, pe pagina de Facebook, să îl ajute pe Klaus Iohannis cu like-uri, după ce "băsiştii" au decis să şi le retragă în urma declaraţiilor şefului statului în cazul Antenelor.

Mircea Badea
Mircea Badea
Foto: libertatea.ro

"Basistii isi retrag like-urile de pe pagina lui Iohannis pentru ca a fost corect in legatura cu situatia Antenelor. Este momentul sa fim si noi fata de Iohannis. Sa-l ajutam sa-si ia like-urile inapoi. Pas cu pas!", a scris Mircea badea pe Facebook. 

Preşedintele Klaus Iohannis a pierdut, până joi, în jurul orei 14.00, peste 12.000 de like-uri, după ce internaţii au decis să le retragăîn semn de protest faţă de declaraţiile preşedintelui în cazul Antenelor.

CITEŞTE ŞI Mircea Cărtărescu, după ce Iohannis a luat apărarea Antenei 3: "No hope"

Etichete: evacuare antena 3, Klaus Iohannis, Mircea Badea

0/2 COMENTARII
Cris
19 Feb 08:32
+0
VOTURI
-0
A fost doar prima zi. Prin contagiune, Iohannis va mai pierde inca 100.000 de like-uri in urmatoarele zile, inclusiv like-urile noi, primite de la Badea. Romanii din strainatate sunt foarte activi pe Facebook si vor retrage un numar urias de like-uri de la Iohannis.
asd
19 Feb 07:11
+0
VOTURI
-0
Cum, ma? Televiziunea care il ataca pe Johannis in campanie ca n-are copii, ca are prea multe case, ca..., ca..., ca..., acum cere sprijin pentru acelasi Johannis?
Mirciulica, tu nu vorbesti cu Firea? Sau acum Johannis e bun, ca e cu voi?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h