Mircea Badea, REACŢIE la demisia lui Ponta: Să vină pedeliştii!Mircea Badea a reacţionat pe blog la demisia premierului Victor Ponta.

Mircea Badea, REACTIE la demisia lui Ponta: Sa vina pedelistii! "Sa se astepte la repercursiuni" (Foto libertatea.ro)
Mircea Badea, REACŢIE la demisia lui Ponta: Să vină pedeliştii! "Să se aştepte la repercursiuni" (Foto libertatea.ro)

"Asa da! Bravo! E minunat! Era momentul ca tinerii frumosi si liberi care cred ca sunt 60 de morti ascunsi la morga sa conduca tara. Plus ca...mineriade. Sistemul a mai invins o data. Sa vina pedelistii! Astept de mult momentul. In sfarsit s-a intamplat. Pace si securitate!", a scris Mircea Badea, conform Antena3.ro.

 

Etichete: demisie ponta, Mircea Badea, Ponta, realitatea

0/48 COMENTARII
AGATHON
09 Nov 11:49
+0
VOTURI
-0
Pentru "ZI-I VASILE, ZI-I".....Iti iei mult "parnos" de iti convine sa scrii atata pe net. Iti aloci prea mult timp pentru asta, dubios de mult......iti iei mult ,nu?
Zi-i Vasile zi-i,
08 Nov 16:09
+0
VOTURI
-0
Bravo, Alina, l-ai citit bine pe acst impostor, uneori si prost crescut,
Zi-i Vasile zi-i,
08 Nov 16:06
+0
VOTURI
-0
Voiculescu, patronul trustului Intact, a generat coruptia endematica in sistem, la CRIVCO, se faceau si desfaceau guverne pin la pacalit Basescu cu solutia imorala, de aici ura viscerala propavaduita antene, badea fiid unul ditre ei, imi pare rau de el ca parca are scoala, dar de ce ma mir, este singurul cu scoala dus cu pluta!
Zi-i Vasile zi-i,
08 Nov 16:00
+0
VOTURI
-0
Ultimele stiri | Editie online01.08.2012
Nerusinarea USL. Dupa ce a saborat recensamintul, acum se foloseste de el. Ponta si Sova nu s-au lasat recenzati

3 comentarii
In octombrie 2011, liderii USL se intreceau in a indemnat populatia sa nu-si declare CNP-ul, sustinind ca acest lucru este "ilegal" , un "abuz" , datele urmind sa fie folosite de PDL pentru a "frauda alegerile". Campania anti- CNP a USL a fost asumata la vremea respectiva ca o "victorie", insusi Victor Ponta spunind ca recensamintul este "inutil", "o catastrofa" , ca au fost "bani cheltuiti inutil"si ca PSD a "introdus o acţiune în instanţă în acest sens" . Mai mult, PSD a amenintat si cu depunerea unei motiuni in Parlament. Daca in octombrie Ponta declara ca "rezultatele nu ne vor folosi la nimic", acum, dupa referendum, se lupta ca datele de la recensamintului-catastrofa sa fie utilizate de Curtea Constitutionala. Oricum, un lucru pare clar, nici Ponta, nici Sova nu au fost recenzati si, probabil, multi dintre liderii USL care declarau ca vor refuza recenzorii. Ideea vehiculata de USL in octombrie 2011 era aceea ca PDL intentioneaza sa" fraudeze alegerile".


Octombrie 2011- ce spuneau liderii USL despre recensamint
Sova: Nu particip la o chestie care incalca cel putin 3 legi
In actiunea "boicotarea recensamintului prin nedeclararea CNP" virf de lance a fost dat chiar de Dan Sova. Senatorul PSD ii indemna pe oameni nu se lase recenzati si sa nu-si spuna CNP, el insusi refuzind sa completeze formularele.
Intr-un interviu pentru Adevarul, Sova spunea „Nu mă interesează să particip la o chestie care încalcă cel puţin trei legi", neprecizind insa care sint acele legi.
Victor Ponta: E ilegal, rezultatele nu ne vor folosi la nimic
Intr-un interviu acordat Mediafax la sfirsitul lui octombrie, Victor Ponta declara ca nu a fost recenzat si ca oricum nu ar fi dat CNP-ul deoarece este "ilegal".
"Pentru că este ilegal, din punct
Zi-i Vasile zi-i,
08 Nov 15:58
+0
VOTURI
-0
ponta 444 ap
Mai puteti citi si:

Reacţie TVR: Victor Ponta dezinformează opinia publică
Ponta: După răspunsul Guvernului la cele zece propuneri la buget, decidem dacă îl votăm
Ponta:Culcer are 115 milioane de lei lunar, plus pensie, pentru ca în emisiuni să apară doar Băsescu
Ponta despre Geoană: "Faptul că am rămas cu Traian Băsescu preşedinte nu putem să îl uităm"


Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, într-un interviu acordat agenţiei Mediafax, că USL va depune o moţiune simplă împotriva ministrului de Interne, în legătură cu organizarea recensământului şi violenţele publice. De asemenea, liderul USL a declarat că nu a fost recenzat şi că nu ar fi dat codul numeric personal, pentru că "este ilegal".

"Pentru că este ilegal, din punctul meu de vedere. Am şi introdus o acţiune în instanţă în acest sens în numele PSD. Nu şeful INS este responsabil de recensământ. Şeful comisiei speciale pentru recensământ este ministrul de Interne, aşa spunea legea. Modul în care s-a desfăşurat recensământul a fost o catastrofă organizatorică şi logistică, într-un 2011 în care toată lumea foloseşte internetul. Cred că a fost mai prost decât pe vremea lui Cuza sau a lui Carol, ca mod de explicare către populaţie, ca incapacitate de a demonstra suspiciunile noastre. Noi nu am făcut acuzaţii directe, dar am avut suspiciuni: de ce vă trebuie codul numeric personal, pe care îl aveţi", a declarat Ponta, în interviul acordat Mediafax.

De asemenea, pesedistul a anunţat că Opoziţia va depune o moţiune privind "catastrofa de la recensământ", iar cealaltă, legată de "violenţele inadmisibile" în care sunt " implicaţi interlopi".

"De ce vă interesează exact pe ce secţie de vot sunt? Cred că a fost o irosire extraordinară de bani, înţeleg că a fost un buget de aproape 50 milioane de euro, iar rezultatele nu ne vor folosi la nimic şi n
Zi-i Vasile zi-i,
08 Nov 15:43
+0
VOTURI
-0
esti in eroare totala, cum sa vina pdl la guvernare, PDL nici nu mai este, iar daca dvs. va luati dupa aceasta scursura voiculesciana chiar imi pare rau, sa auzim numai de bine,
Zi-i Vasile zi-i,
08 Nov 15:37
+0
VOTURI
-0
referendumul nu a fost validat, nu a facut cvorumul de 50+i% din alegatorii de listele electorale centrale pe care tot usl-ul le coordona, prezenta la vot per total a fost de 46.24%, cu tot cu furaciunile usl,au votat:8.459.053, din totalul de:18.292464 alegatori prinsi pe listele puse la dispozitia BEC, de catre USL!, atunci a aparut in presa pe stenograme:GRUPUL INFRACTIONAL ORGANIZAT, care lucra ponta rus la Neptun sub dus,Stroie de la MAI se ocupa de recesamint, recesamint asupra caruia voi reveniicu materialul clientului,moment in care marele guru de la cluj cedeaza si recunoaste ca refendumul n-a trecut si presedintele Romaniei este in continuare D-l BASESCU TRAIAN( prenume destinat conducatorului si care a stat in gitul tuturor trepadusilor usl)
Zi-i Vasile zi-i,
08 Nov 15:21
+0
VOTURI
-0
Care fagas, alegeri ilegale, deturnarea primarilor, care trebuie sa-si piarda mandatul asa a hotarit Curtea Constitutionala a Romaniei(si nu CC, comitetul central!) si nu putin peste 500 de primari mai avem si 300 si ceva de parlamentari, plus guvernul plin de infractori in frunte cu dragnea condamnat, ponta judata, plagiatorii in frunte cu man, de la Educatie, nu se stia de vvponta,guvern dublat ca nr. de ministri, era normal banii la psd, sarcinile si munca la pnl, motivul ruperii usl, asteas lucruri normale dupa capul tau, daca-i atunci ne meritam soarta si are dreptate un domn pe aici, tara poate functiona si mai bin fara guvern, ca nu pot fura, si sa-i raspund si altuia care plinge dupa: aplcat ponta foarte bine nu mai ride lumea de noi, prim ministru in functie anchetat, a pleca oprea bodiugardul puscariasului cozma, foarte bine, no sa mai moara antimergatorii, ca dispar co;oanele cu bisnitari, vreti sa traim intr-o Romanie foarte frumoasa, schimbati-va mentalitatea,
Zi-i Vasile zi-i,
08 Nov 14:55
+0
VOTURI
-0
ega-Parlamentul de 588 de membri – o inițiativă ce poartă semnătura lui Victor Viorel Ponta Imprimare E-mail
Scris de Iulia Nueleanu, Mădălin Necşuţu
joi, 13 decembrie 2012
Somnul rațiunii naște monștri. Așa s-a întâmplat și în cazul acestui mega-Parlament de 588 de membri care numai reprezentativitate pentru cetățenii României nu mai reprezintă. Toți politicienii și analiștii caută vinovați și se acuză reciproc pentru această situație extrem de neplăcută pentru buzunarele cetățeanului de rând. Chiar ieri, Victor Ponta declara de la Bruxelles că legea reprezintă un eșec și că trebuie rapid schimbată. Ce nu ne-a spus Ponta e faptul că el a inițiat acest eșec, fapt demonstrat de datele oficiale funizate pe site-ul Parlamentului. Întâi de toate, trebui descris contextul care a favorizat această lege după care s-au desfășurat aceste alegeri din 9 decembrie, aceeași după care s-a desfășurat și în 2008. Numai că atunci, în urmă cu patru ani, PSD-ul pe atunci al lui Geoană era forța politică secundară iar sistemul compensat și redistribuirea avantaja pozițiile 2 și 3 în topul preferințelor electorale. Această situație a fost analizată de ideologul PSD Viorel Hrebenciuc care a scos la înaintare câțiva băieți din PSD și PNL, garnisiți bine cu alți câțiva de la celelalte formațiuni politice, dar binevoitori celor două partide care ulterior aveau să formeze USL. Astfel, pe la finele lui 2007 și începutul lui 2008 un număr de 17 senatori și deputați în frunte cu Victor Ponta avea să depună în treacă prin Parlament, în procedură de urgență, acest proiect de lege. Acesta a devenit ulterior Legea 35/2008, cea care completa o serie de alte legi anterioare privind alegerea Camerei Deputaților și a Senatului, dar și a autorităților locale. Printre cei 17 parlamentari care au pus semnătura pe acest proiect, 9 s-ar fi încadrat astăzi USL-ului. În fruntea listei se a
Zi-i Vasile zi-i,
08 Nov 14:33
+0
VOTURI
-0
d-lor, Ion si Hermes, dvs. aveti glume in program, cum psd., nu mai este la putere, a plecat unul care si asa nu avea norma intreaga la guern, ca era mai mult plecat ascuns, operat,participant la curse, si nu psd a rupt usl, din care a ramas psd si tariceanu, care ocupa ilegal functia de sef de senat, alde, nu este partid parlamentar nu a ajuns in parlament in urma alegililor, ci a fost cocotat acolo de infractorul sef , pentru a putea face jocurile murdare pentru psd, datorita acestor stari de fapte am ajuns unde am ajuns, vreti sa continuom asa?,
HERMES
08 Nov 14:12
+0
VOTURI
-0
Asa este , bravo.......habar nu are "strada' ca tocmai il pune pe Predoiu premier, sa revina cu sleahta lui de hoti.....ne invidia strainatatea ca aveam economie pe plus, cresteau pensii salarii si ne era bine.....dar e mai bine sa fie rau ca sa le placa dusmanilor....asta e....
Zi-i Vasile zi-i,
08 Nov 14:08
+0
VOTURI
-0
Buni, daca pseudonimul reprezinta virsta, atunci suntem de acelsi leat,nu sunt implicat politic, am votat Iohanis sa nu iasa ponta desi si ioahanis a cochetat cu usl, presedintele nu poate demite premierul, daca acest iresponsabil ajuns conjuctural in fruntea Guvernului, nu-si depune Demisia, nimeni nu are ce-i face!, numai ca nemultumirile celor din strada au fost generate de-a lungul anilor tocmai de iliescu si urmasii lui.
Tely
07 Nov 19:10
+0
VOTURI
-0
Cind lucrurile par a se aseza pe fagas apar diversi asa zisi nemultumiti.Parca suntem blestemati sa suferim mereu din cauza unor nemernici pusi pe rasturnat guverne..
alibaba
07 Nov 13:53
+0
VOTURI
-0
Eeee, gata, au plecat Ponta, Oprea si altii si vor mai pleca "fostii" ...sa vedem de acum ce mari realizari va avea Romania....sigur acum se vor rezolva toate....vor reveni Predoiu cu ai lui, Iohannis va avea "guvernul lui" si va face cea mai mare branza din lume,vom ajunge iar in genunchi la FMI, iar ne vom imprumuta si altii vor fura....vom avea super realizari....ne vom intoarce de unde am plecat iar strada va fi multumita.....
Cornel
07 Nov 12:58
+0
VOTURI
-0
Nu ne suparam. N-are rost sa te superi pe prosti!
Milea Felicia
07 Nov 12:37
+0
VOTURI
-0
sa faci bani acasa! Vremurile sunt tot mai grele, nu-i asa? Salariul nu mai e suficient, asa ca e timpul sa inveti cum sa faci bani acasa! Da, noi iti oferim absolut gratuit un curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa! Solicita acum toate detaliile la adresa de mail: pacuraru_felicia@yahoo.com
Buni
07 Nov 08:05
+0
VOTURI
-0
Ce poti comenta despre ce a zis K.I. "A trebuit sa moara oameni ca premierul sa demisioneze1 ".Dupa mine,asta spune multe despre "foamea" de a ajunge la putere si " gandire fara premeditare "
Ellyna
07 Nov 07:37
+0
VOTURI
-0
Nu va suparati! Ponta era omul lui Basescu. A picat referendumul pe mana lui, a tinut-o pe Kovesi (si bine a facut)/. Istoria va demonstra ca Ponta ii ridica mingiile la fileu lui Basescu in perioada referendumului. Iar Antena 3 e minune!
Mitel
07 Nov 00:03
+0
VOTURI
-0
Mircea Badea are dreptate. Aici este mana PDL. Ati vazut voi vreun PDL-ist de vaza anchetat? NUUU ei sunt protejati. Se pare ca ei si cu Basescu sunt autori unei DNA cu doua măsuri. Tot ei vor fi beneficiarii acestor manifestatii pestrite dirijate spre un scop clar darmarea guvernului si preluarea puterii.
Ar trebui ca Ponta sa informeze populatia si despre numarul de informatii primite de la SRI referitor la Cluburi, coruptia practicata la autorizari ... Sau ei iau bani dar au alta treaba.
Mitel
06 Nov 23:42
+0
VOTURI
-0
Pentru Eugen

Cei de la Antena 3 au sesizat de mult coruptia din system. Dar se pare ca tu ai auzit abia acum. Ar fi trebuit sa sari si la cazul Rarinca, si la anchetele selective ale DNA si la auzul cum circulau saci cu bani pe vremea PDL
mitel
06 Nov 23:33
+0
VOTURI
-0
Se pare ca nu suporti alte pareri. Mata esti cam communist.
Mitel
06 Nov 23:30
+0
VOTURI
-0
Oprica Nica.

Parlamentul a sarit de 300 de membrii din cauza algoritmului legiferat de PDL, cand erau majoritari, de teama ca la alegerile parlamentare din 2012 sa nu ramana in afara parlamentului. Ar trebui sa stii.
mihail30
06 Nov 22:03
+0
VOTURI
-0
Fa bani pe net! E curata naivitate sa mai crezi azi ca te poate ajuta guvernul sa ai o viata mai buna! S-au dus de mult acele timpuri! Fa bani pe net! Noi avem acum in premiera absoluta un curs total gratuit care te invata sa castigi! Fa bani pe net si asigura-ti viitorul! Pentru curs, cere acum detalii la adresa de email: accessible.dreams8@gmail.com
mml
06 Nov 17:10
+0
VOTURI
-0
Otilia, est o cretina!... probabil bani ai luat tu ca sa postezi aici!
Contra
06 Nov 14:40
+0
VOTURI
-0
Nu uitati ca tinerii frumosi si liberi sunt si ei fiii si nepotii cuiva! Asa ca mai lasati-o cu curatenia sufleteasca!
popescu
06 Nov 12:45
+0
VOTURI
-0
Va fi mai rau decat in 2010 si mai mult decat atat.....si asta datorita analfabetismului si prostiei din Romania....strada e o masa de manevra usor de manipulat.....nu cred ca strada reprezinta toata populatia. 100.000 de oameni nu pot reprezenta 16 mil de persoane cu drept de vot. Pe mine nu ma reprezinta strada, consider asta un abuz....incalcarea dreptului de a alege prin vot pe cine vreau sa conduca...cine sunt cei din srada ca nu-i cunosc...si nici nu vreau.....un lucru e cert,,,se va alege praful de noi, vor trai doar "descurcaretii"....
Alexandru Valeriu
06 Nov 12:05
+0
VOTURI
-0
Victoria sistemului basist cu sprijinul extern-vezi declaratiile unor ambasade ,care s-a cocotat cu tupeul caracteristic pe o tragedie . Deci austeritatea a fost excelenta si va fi in continuare etc . Nu observati ca se generalizeaza Adio TVA mai mic , cresteri de pensii si salariale , reforme in sanatate Nu observati ca se generalizeaza -Ponta tinta lui Kövosi-presa straina , nu Basescu si familia lui , Udrea , Blejnar, Blaga , Videanu,Duta etc. cei care ne-au furat din micile noastre venituri ,cu saci de bani ( se zice intreaga clasa politica tomai pentru a ascunde talharii sustinuti de o imensa propaganda platita ca si pana acuma din banii ce ni i-au fost furati si care induce - pacaleste strada)
Mikosoo
06 Nov 09:37
+0
VOTURI
-0
Unii ar trebui sa-si mai asume si infrangerile suferite in toti acesti ani de conducere PSD. Atunci cand pierzi e mai bine sa nu spui nimic...
POLINA
06 Nov 09:05
+0
VOTURI
-0
mircea badea a avit si are mare dreptate in tot ceeace spune .tot ce se petrece acum in strada este facatura lui iohanis vin pedelisti la putere.jos iohanis!
amid
06 Nov 08:26
+0
VOTURI
-0
Mircea Badea este una din scursurile A3.Cu putinul creier pa care-i are nu putea sa faca o declaratie mai proasta.Vai Badea cat de subtil ai declarat ca-l regreti pe Ponta!
Gaciu
05 Nov 22:05
+0
VOTURI
-0
Tv. Antena 3 e cea mai proasta Tv.din Romania! Angajati trebuiesc internati la psihiatrie.
daniel
05 Nov 18:46
+0
VOTURI
-0
Am trecut de mult de cincizeci de ani ,din principiu nu mi-am facut cont de facebook,dar sunt intr-u totul de acord cu tinerii care cred ca avem o clasa politica ,care,lucreaza pentru ei si nu pentru noi,cei care i-a trimis acolo unde sunt acum.Rusine lor ,bravo junilor,care nu-si mai gasesc locul in mizeria de aici.
Ute
05 Nov 16:11
+0
VOTURI
-0
Mircea badea sau Gigi Becali parca ar fi nascuti de aceeasi mama. Ce sa-i ceri omului daca n-are!?
vlad
05 Nov 09:17
+0
VOTURI
-0
Fascinant, plin de antenisti, psd-isti pe-aici.... total necaracteristic site-ului asta. Probabil s-a pus in miscare puternic miscarea de propaganda a PSD.... nu ca ar fi o problema, fac si niste studenti niste bani, dar eu sunt interesat de ce. Care e miza? Damage control??

Oricum, daca unii chiar il lauda pe Ponta, lasati-o mai moale si realizati ca in 3 ani de guvernare nu a facut niciun km de autostrada!!! Si in plus au oprit destule proiecte care cu chiu cu vai fusesera pornite de pdlisti... ca de exemplu Centura de Sud. Asa ca pana la urma care sunt realizarile??? cresterea economica facuta de privati? mitele electorale date tot din banii nostri?
Truda
05 Nov 05:23
+0
VOTURI
-0
Lui Mircea Badea ii trbuie un control dar cred ca e irecuperabil pt.ca prostul din nastere nu are vindecare.Un incult de nota 3 de la antena 3.
otilia
05 Nov 00:14
+0
VOTURI
-0
Unii care au comentat la aceasta postare au mare nevoie de o un test de inteligenta! Cum sa aplauzi demisia unui premier care a reparat in primul rand tot raul facut de portocalii si pe deasupra a marit salarii, a scazut cota TVA si a adus stabilitate economica si politica acestei tari?! Cam cat de spalat pe creier si total rupt de realitate sa fii sa te bucuri ca exista posibiltatea ca Pdl-istii sa revina la putere, in frunte cu puscariabili Blaga, Boc,Boagiu, Videanu si co? Din pacate strada e foarte usor manipulabila si nu se uita la stiri. Le-au dat banuti si in felul acesta au strigat ce s-a vrut! Generatia facebook e o generatie de oi...
Shark
04 Nov 22:50
+0
VOTURI
-0
mircica frustratzica ... pacat ca nu-ti imaginezi cat de cretin esti ... ce ai cu aia de-au murit ? cu ce te-au deranjat ? pacat ...
nu trebuia sa faci copil ... sa tragem speranta ca va semana doar cu mama ...
gheorghe
04 Nov 22:13
+0
VOTURI
-0
Oferta serioasa de lucru la domiciliu! Din multitudinea de oferte, aici aveti certitudinea ca totul e extrem de serios. Va asiguram contract de comision, transparenta si instruire pas cu pas, in asa fel incat dvs sa va desfasurati in cele mai bune conditii activitatea si sa castigati bani. Insistam ca numai persoanele foarte serioase sa solicite detalii la adresa de email: paraschiv_ghrgh@yahoo.com
workfromhome
04 Nov 19:38
+0
VOTURI
-0
Cum sa faci bani acasa! Vremurile sunt tot mai grele, nu-i asa? Salariul nu mai e suficient, asa ca e timpul sa inveti cum sa faci bani acasa! Da, noi iti oferim absolut gratuit un curs special online in care inveti pas cu pas si cu toate detaliile cum sa faci bani acasa! Solicita acum toate detaliile la adresa de email: predamar91@gmail.com
Georgescu
04 Nov 18:51
+0
VOTURI
-0
MA MIR CA AM NIMERIT AICI..VAD CA SANT MULTI "CIUMATI PORTOCALII SLUGI PDL...
Georgescu
04 Nov 18:49
+0
VOTURI
-0
mai bine erai la "Colectiv"...si nu mai postai tampenii
Gabriel
04 Nov 18:47
+0
VOTURI
-0
Bravo, Ponta! Ma bucur ca ti-ai dat demisia! Ma bucur ca nu va mai intra in vigoare noua grila de salarizare! Ma bucur ca nu vor mai creste salariile profesorilor! Ma bucur ca nu vor mai creste pensiile! Ma bucur ca nu va mai scadea TVA-ul! Ma bucur pentru victoria celor 25.000 impotriva poporului! Ma bucur ca va reveni PDL-ul! Popor de idioti.
Ania
04 Nov 18:19
+0
VOTURI
-0
Mircea Badea este un penibil si nemernic notoriu,tipic pt Antenele lui Voiculescu.
Sakura
04 Nov 17:55
+0
VOTURI
-0
Bai nea Eugene, "iresponsabilii" aia de la Antena 3 au strans pentru victime PESTE 1 MILION DE EURO! Tu ai facut ceva in sensul asta? Nucred. Asa ca cine e mai iresponsabil, cel care face ceva atunci cand se intampla o nnorocire sau jegurile de pe margine, catine, care urasc tot ce e in jurul lor? Iar comportamentul "ipocrit" al lui Ponta este cel care a dat oamenilor inapoi ce li s-a furat de catre mizerabilii de pedelisti din "noul" PNL, la ordinul lui Bashinescu. Asa ca ciocu' mic tati, sa nu ti-l inchida careva prea devreme...
Oprica Nica
04 Nov 17:34
+0
VOTURI
-0
Belgia a functionat fara guvern aproape 600 de zile-la noi de ce n-ar fi la fel?cu 500 de trantori in parlament santem unici in lume,populatia tarii e de 17 mil.ei se inmultesc,romanii slugaresc la altii,afara cu ei sa plece si Arafat......
THE
04 Nov 17:10
+0
VOTURI
-0
iresponsabil esti tu , Eugene. Bine ca sunt buni aia de la Realitatea , cu Oreste care tipa ca au folosit jandarmii arme psihotronice. Si mai ipocrit e Johanis , mult-iubitul presedinte , care a fost primar la sibiu si functiona fara aviz ISU , si sub conducerea caruia au fost lasate tot asa cluburi si alte obiective din oras. A ajuns Lupul Moralist.
EUGEN
04 Nov 17:06
+0
VOTURI
-0
Cum se explica ca la Antena 3 sunt aproape toti iresposabili din presa? Peste 75%( restul;ceva pensionari, activisti, securisti, militieni etc) din populatia Romaniei este satula de comportamentul ipocrit al lui Ponta! Mare bucurie pt. Romania, aproape ca atunci cand am scapat de Ceausescu.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE