Mircea Badea a luat bătaie, vineri seara, de la "motociclistul nejignit". TKO într-o repriză. VIDEOMIRCEA BADEA, BĂTUT DE MOTOCICLIST, LA KEMPO, KO TEHNIC. VIDEO. Vineri seară, MIRCEA BADEA A LUAT BĂTAIE DE LA MOTOCICLISTUL Teodor Emi, care l-a provocat pe realizatorul TV, în urma amenințărilor și jignirilor aduse motocicliștilor. Teodor Emi, motociclistul luptător, a câștigat detașat, iar Mircea Badea s-a accidentat. 

În august, pe când Mircea Badea realiza emisiunea ''În gura presei'' în aer liber, în semn de protest faţă de arestarea patronului Antenei 3, Dan Voiculescu, prezentatorul TV s-a arătat deranjat de zgomotul făcut de motociclişti, pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti. ''Tot o să rezolv eu un handicapat mintal din ăsta, de o să intru în pârnaie pe bune, 10 ani cu executare măcar'', a fost reacţia lui Badea la auzul motoarelor de motocicletă turate.

Mircea Badea se va bate vineri seara cu "motociclistul nejignit"
Mircea Badea se va bate vineri seara cu "motociclistul nejignit"
Foto: www.reportervirtual.ro

MIRCEA BADEA A MÂNCAT BĂTAIE DE LA MOTOCICLIST. VIDEO

Ora 21:00: Meciul s-a terminat! Teodor Emi, motociclistul luptator, a castigat detasat! Mircea Badea s-a accidentat!

Ora 20:45: Meciul este total inegal. Teodor Emi este intr-un mare avantaj. Luptatorul-motociclist il bate pe Badea de il rupe! Jurnalistul si-a pierdut deja suflul!

Ora 20:20 - Cei doi fac ultimele mişcări de încălzire.

Ora 20:00 - Meciul stă să înceapă. Vom reveni cu amănunte. Mircea Badea şi Teodor Emi au fost invitati de organizatori sa se cantareasca. Badea - 79,3 kg, Teodor - 76 kg, scrie WOWbiz.ro.

Cei doi vor urca in ring la ora 20.00, iar meciul va fi arbitrat de Amatto Zaharia, presedintele Federatiei de Kempo.

MIRCEA BADEA A MÂNCAT BĂTAIE DE LA MOTOCICLIST. VIDEO

Meciul va avea trei reprize, a cate trei minute, insa Teodor Emi crede ca Badea va pica mai repede. De asemenea, acesta a mai scris pe contul sau de Facebook:

"Meciul se va desfasura cu circuit inchis, in sala o sa fie echipa mea si echipa lui Mircea Badea. Am ales deja un numar de prieteni care sa vina la meci si de comportamentul carora raspund in fata domnului Amatto Zaharia, presedintele ferederatiei romane de Kempo. Va multumesc inca o data pentru gandurile bune si sper sa-mi intelegeti decizia, nu pot avea un numar foarte mare de oameni langa mine pe care risc sa nu-i mai pot controla. Meciul va fi filmat, sa ne auzim cu bine maine seara!"

Mircea Badea e increzator si chiar il indeamna pe "motociclist" sa loveasca tare:

"Habar n-am cum voi face fata la 40 de ani unei conventii sportive care n-are absolut nicio legatura cu lupta reala. Motociclistu' nejignit cica e campion in conventia lui in care ma bag in premiera pentru mine si vrea sa ma faca ko. Sunt fan! Sa ma faca! Sunt de acord. Dar as avea o rugaminte: sa loveasca tare!", a declarat Badea pe Facebook.

Dupa confruntare vor fi postate pe site-ul Federatiei de Kempo pozele facute in timpul meciului, dar si filmarea. 

Kempō Karate sau numai Kempō, cunoscut de asemenea sub varianta de Kempo sau Kento (Kanji 拳法), este o formă mixtă de artă marțială, care s-a dezvoltat pe la mijlocul secolului XX printre altele din arta de luptă a călugărilor chinezi Shaolin ("Quan-Fa" sau Kung-Fu) și descendentul acestei arte marțiale pe insula Okinawa, Karate-Do. Kempo înseamnă "calea pumnului".

Etichete: meci, Mircea Badea, motociclist, realitatea, vineri seara

0/7 COMENTARII
ANTONIE
10 nov 11:12
+0
VOTURI
-0
D-lui Badea i-au mai ramas bicepsii,dar si astia l-au tradat.,,Muschii,, creierului L-AU LASAT DEMULT , de cand are obsesia numita Basescu.Credem ca si cand doarme il viseaza pe acesta.Suntem tare curiosi ,cand Basescu va TRAGE PE DREAPTA CARE VA FI TINTA LUI?SAU VA RENUNTA LA POSTUL SAU INGRAT SI SE VA APUCA CHIAR DE BOX!!!PROFESIONIST!
Un nimeni
09 nov 17:00
+0
VOTURI
-0
niciodata nu m-am batut cu cineva considerat un fraier (riscam sa iau bataie). Intotdeauna am ales sa continui cearta cu asa zisii smecheri; de castigam, faceam figura buna, de pierdeam nu ma lua nimeni de prost. Ma gandesc, poate asa a socotit si nea Mircea...
razvan
09 nov 00:19
+0
VOTURI
-0
Este ca si cind vrei sa te sinucizi ...pastrind proportiile bineinteles! Nu poti sa invingi un profesionist din orice ramura sportiva ar fi, cu armele lui! De ex. Sa te duci la Oncescu si sa vrei sa-l dai la skandenberg etc.. de ris s a facut practicantul profesionist de arte martiale,care a caftit un om iubitor de sport si probabil doar atit...
alin
08 nov 22:33
+0
VOTURI
-0
Esti un gunoi la fel ca si varanul , sincer , mi-e scarba de astfel de caractere infecte si jalnice . N-am putut sa te inghit niciodata si nici n-am s-o fac curand , ai o fata care cere mutilata , permanent!!Marsh in ghena din care ai dezertat , analfabet ieftin de duzina !!
C V
08 nov 04:52
+0
VOTURI
-0
Daca nu, are posibilitatea sa accepte revansa!
Cris
07 nov 23:34
+0
VOTURI
-0
Tre sa fii cu adevarat tembel si dus cu caputzul, ca amator, sa te apuci sa te bati cu unul - campion national mai tanar ca tine. Trebuie sa ai o siguranta sarita, acolo sus.
Dan
07 nov 22:27
+0
VOTURI
-0
Macar a-nvatat ceva "jurnalistul" de preerie din bataia asta?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE