Mircea Băsescu, condamnat la 4 ANI de ÎNCHISOARE, cu EXECUTARE. Decizia nu este definitivăMircea Băsescu, fratele fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost condamnat, vineri, la 4 ANI de ÎNCHISOARE, cu EXECUTARE, în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi complicitate la trafic de influenţă. Decizia nu este definitivă însă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Constanţa.

Mircea Basescu, condamnat la 4 ANI de INCHISOARE, cu EXECUTARE. Decizia nu este definitiva
Mircea Băsescu, condamnat la 4 ANI de ÎNCHISOARE, cu EXECUTARE. Decizia nu este definitivă
Foto: enational.ro

În același dosar, Marian Căpățână a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, informează digi24.ro.

Fratele fostului preşedinte Traian Băsescu şi presupusul său complice, Marian Căpăţână, au fost trimişi în judecată în 2014 pentru trafic de influenţă şi complicitate la trafic de influenţă în dosarul în care

La ultimul termen de judecată, cei doi nu s-au prezentat. Tot atunci, procurorii au cerut pe lângă pedeapsa maximă și confiscarea sumei de 250.000 de euro de la Mircea Băsescu și de 350.000 de euro de la Marian Căpățână.

Avocații lui Mircea Băsescu au solicitat achitarea clientului lor, susținând că nu există probe din care să reiasă că a făcut trafic de influență, iar în cazul unei condamnări au cerut să fie cu suspendare sub supraveghere.

Mircea Băsescu este judecat, alături de Marian Căpăţână, în dosarul privind mita pe care ar fi primit-o de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial. Cei doi au fost arestaţi preventiv după ce familia lui Bercea Mondial a făcut publice înregistrări făcute pe ascuns de fiul acestuia, ce ar proba traficul de influenţă de care este acuzat fratele fostului preşedinte al ţării.

Etichete: condamnat, închisoare, mircea Băsescu, mită, Traian Băsescu

0/1 COMENTARII
Cris
08 Jan 16:05
+0
VOTURI
-0
Poate ramane totusi definitiva ca acest escroc sa ajunga totusi la Puscarie. N-ar trebui sa intervina americanii in acest caz, pe motivu ca sluga de Traian, ii linge permanent in courr...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE