Mircea Diaconu, după ce a câştigat procesul cu fostul şef al ANI: "Sunt trist"Europarlamentarul indepedent Mircea Diaconu a câştigat, luni, al șaselea proces în justiție. De data aceasta, este vorba despre procesul cu fostul şef al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), Horia Georgescu. ÎCCJ i-a dat câştig de cauză după ce Georgescu contestase dreptul acestuia de a deţine mandatul de europarlamentar.

Mircea Diaconu a castigat un proces impotriva lui Horia Georgescu
Mircea Diaconu a câştigat un proces împotriva lui Horia Georgescu

Înainte de a fi arestat pentru corupţie, Horia Georgescu a contestat la Curtea Supremă dreptul lui Diaconu de a deţine mandatul de europarlamentar. În iunie 2014, ANI a contestat la Curtea de Apel Bucureşti hotărârile BEC şi Autorităţii Electorale Permanente prin care mandatul actorului Mircea Diaconu a fost validat, pentru că acesta a obţinut suficiente voturi.

Sunt uşurat şi trist. Sunt trist că am pierdut cinci ani din viaţă. Nu sunt supărat, mă liniştesc şi zilele următoare iau o hotărâre, în sensul de a încerca să văd dacă acest abuz are cumva şi chip şi nume. Sau a fost doar un efort al instituţiilor statului român...", a spus Mircea Diaconu, potrivit Antena 3.

Acesta este al şaselea proces pe care Mircea Diaconu îl câştigă în bătălia sa derulată sub sloganul "Dreptul de a fi ales!".

 

 

 

 

 

 

Etichete: mircea diaconu, Mircea Diaconu horia georgescu, mircea diaconu incompatibil, Mircea Diaconu procese

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE