Mircea Diaconu, despre un cuvânt folosit de Iohannis: Sună ca dracu!Mircea Diaconu a participat la o întâlnire pe care Klaus Iohannis, președintele României, a organizat-o la Bruxelles. La aceasta au participat europarlamentarii români. 

Mircea Diaconu, despre un cuvant folosit de Iohannis: Suna ca dracu!
Mircea Diaconu, despre un cuvânt folosit de Iohannis: Sună ca dracu!
Foto: opiniatimisoarei.ro

Europarlamentarul Mircea Diaconu se arată deranjat de folosirea în exces a cuvântului "actor", de către Klaus Iohannis, potrivit stiripesurse.ro.

"Am participat săptămâna trecută la întâlnirea de la Bruxelles a Președintelui Klaus Iohannis cu europarlamentarii români și am rămas cu un singur gând. Cât am putut să stau eu, pentru că trebuia să conduc ședința CULT în după-masa aceea, am numărat: s-a spus de 20 de ori... 'actori'... politici, economici, de presă... Ori, e vorba de fapt de persoane care activează într-un domeniu sau altul și atunci termenul corect ar fi 'activist'. Sigur, vorba unui clasic, sună ca dracu'! Dar ce vină avem noi actorii?! Din păcate a trebuit să plec și nu am putut să le spun tuturor, în cap cu Președintele, că actoria este o meserie la fel de veche ca politica și ca prostituția. La fel de veche, dar alta! Deși unii le practică pe toate trei în același timp", scrie Mircea Diaconu pe Facebook.

Etichete: europarlamentari, Klaus Iohannis, mircea diaconu

0/1 COMENTARII
adriana anghel
22 Oct 13:46
+0
VOTURI
-0
Apropo de cuvantul...actor.....ce sa caute un actor europarlamentar la Bruxelles ?????? sa ne amintim cum a ajuns acolo un ...actor...pune in scena o piesa noua ???? Cum sa ne batem joc de o tara ????????

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE