Mircea Geoană: NU fac alianță cu Traian BăsescuDupă ce, în ultima perioadă, în presă au apărut mai multe informații potrivit cărora Traian Băsescu ar urma să încheie o alianță politică cu Mircea Geoană, prin intermediul PMP și PSRO, fostul lider PSD a declarat că acestea sunt doar zvonuri.

Mircea Geoana: NU fac alianta cu Traian Basescu
Mircea Geoană: NU fac alianță cu Traian Băsescu
Foto: AGERPRES

Potrivit unor surse citate de antena3.ro, Oana Mizil l-a vizitat zilele trecute pe Traian Băsescu pentru că există tatonări în vederea unei noi alianțe politice, între PMP și PSRO, formațiunea condusă de Mircea Geoană.

Ba chiar unele surse susţin că Mircea Geoană se pregăteşte direct de înscrierea în PMP.

Zvonuruile au fost negate vehement de Mircea Geoană, preşedintele PSRO, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

"Am văzut ştiri cum că între PSRO şi PMP există loc de colaborare. Nici gând. Nu există compatibilitate. Nu aş putea să îi duc pe cei care m-au susţinut în 2009 în această zonă. Politica e arta compromisului, dar cu limite. Vreau să infirm această teorie, care nu ştiu de unde tot vine."

CITEȘTE ȘI: Traian Băsescu, DECLARAȚII DURE despre televiziunile de știri. Cum justifică atacurile la adresa lui 

În final, Geoană a reiterat că partidul pe care îl reprezintă nu va lucra cu partidul lui Traian Băsescu.

"Nu există intenţie, prezentă sau viitoare, vrem să facem lucrurile diferit faţă de toate partidele de acum, vrem să facem lucrurile pentru secolul XXI. Intenţia noastră este să candidăm pe picioare proprii, nu suntem un partid-breloc, nu avem stăpâni. Mergem cu sigla noastră, cu partidul nostru. Creştem în teritoriu, vin oameni către noi."

Etichete: Mihaela Geoană, PMP, psro, Traian Băsescu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE