Mircea Geoană: PSD este sub zodia "FRĂŢIEI BANULUI, Ponta-Ghiţă-Dragnea"Mircea Geoană i-a atacat dur pe Victor Ponta, Sebastian Ghiţă şi Liviu Dragnea, vineri, la o zi după excluderea sa din PSD.

Mircea Geoana: PSD este sub zodia "FRATIEI BANULUI, Ponta-Ghita-Dragnea"
Mircea Geoană: PSD este sub zodia "FRĂŢIEI BANULUI, Ponta-Ghiţă-Dragnea"

Mircea Geoană s-a declarat "exclusul de serviciu" din PSD şi a afirmat că PSD se află sub zodia frăţiei banului.

"Bogat şi corupt e noul motto al triadei Dragnea-Ghiţă-Ponta. Ăsta nu e adevăratul PSD pentru că nu mai este partidul care să îi reprezinte pe oameni. Eu nu fac parte din frăţia banului Ponta-Ghiţă-Dragnea. Şi este adevărat, nu gîndim la fel, domnule Victor Ponta", a spus Geoană.

Fostul preşedinte al PSD a mai spus că Ponta este micul Kim (Kim Jong-un, liderul Coreei de Nord, n.r.), nu micul Titulescu, aşa cum i se spunea.

"Vor să confişte partidul şi să aplice planul B, creat deja când anticipau că vor pierde: excluderea a tot ce înseamnă rival şi competiţie în partid şi crearea unui PSD de 15%, dar care să fie al lor şi cu care să poată jongla pe scena aşa cum vor dânşii", a mai spus Geoană.

"Această formulă ne conduce spre sinucidere şi atunci vom fi obligaţi să dăm un alt răspuns, o platformă modernă, pentru că eu de convingerile mele de stânga nu mă dezmint", a spus politicianul.

"PSD-işti adevărati, luaţi-vă partidul înapoi", a îndemnat Geoană.

Sursa: realitatea.net

Etichete: Liviu Dragnea, mircea geoana, psd, Sebastian Ghiţă, Victor Ponta

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE