Mircea Govor a fost eliberat din arest. Va fi cercetat sub control judiciarMircea Govor, vicepresedintele suspendat al Consiliului Judetean Satu Mare, a fost eliberat din arest si va fi cercetat sub control judiciar

Mircea Govor a fost eliberat din arest. Va fi cercetat sub control judiciar
Mircea Govor a fost eliberat din arest. Va fi cercetat sub control judiciar
Foto: fn24.ro

Govor a fost eliberat din arestul Politiei Bihor, dupa miezul noptii, la implinirea termenului de 30 de zile de arest preventiv. El fusese arestat in dosarul in care este acuzat de interventii la ANAF pentru numirea unor persoane propuse de el la Administratia Judeteana a Finantelor Publice, aminteste Hotnews.ro.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a respins definitiv, luni, cererea procurorilor DNA de prelungire a masurii arestului preventiv pentru Mircea Govor.

Acesta a fost arestat pe 23 decembrie, dupa ce, din 17 decembrie, a stat in arest la domiciliu. El va fi cercetat sub control judiciar pana la 21 martie.

Potrivit anchetatorilor, in perioada august-octombrie 2013, Mircea Vasile Govor, folosindu-se de influenta si autoritatea functiilor detinute, prin intermediul lui Andrei Dolineaschi, deputat PSD si fost secretar general al PSD Botosani, a intervenit la persoane din conducerea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, pentru a obtine numirea, detasarea, imputernicirea sau mentinerea in functii de conducere sau de executie in cadrul nou infiintatei Administratii Judetene a Finantelor Publice Satu Mare a unor persoane obediente lui ori intereselor de partid, pe alte criterii decat cele profesionale.

Etichete: arest, mircea govor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE