Mircea Ionescu Quintus va fi cumătru cu Alina GorghiuCopreședintele PNL Alina Gorghiu a anunțat, luni, că președintele de onoare al partidului, Mircea Ionescu Quintus, va fi nașul copilului său.

Mircea Ionescu Quintus va fi cumatru cu Alina Gorghiu
Mircea Ionescu Quintus va fi cumătru cu Alina Gorghiu

"Acum o să am băiețel, în viitorul apropiat sper să am o fetiță. (...) Am deja naș, domnul Quintus a acceptat să fie nașul copilului meu", a mărturisit Alina Gorghiu, într-o sesiune live pe pagina sa de Facebook.

Alina Gorghiu a anunțat, la finalul lunii februarie, că va deveni mamă la sfârșitul lunii mai. Ea a declarat atunci că nu s-a hotărât ce nume să poarte băiețelul ei, dar s-a gândit la nume vechi, precum Vintilă, Dinu.

"Sarcina nu este un handicap, este un lucru care te face să radiezi, să te simți bine, cu multă energie și cu multe cazne implicite unei sarcini, dar nu are nicio legătură plăcerea unei sarcini cu disconfortul unei campanii electorale", a adăugat liderul PNL, conform romaniatv.net. 

Alina Gorghiu este căsătorită cu Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta. Cei doi formează un cuplu de aproape trei ani.

Etichete: alina gorghiu, cumatru, Mircea Ionescu Quintus, nas copil alina gorghiu, PNL

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE