Mircea Sandu a pierdut procesul cu Răzvan Burleanu, președintele FRFPreședintele FRF, Răzvan Burleanu, a câştigat procesul cu Mircea Sandu. Instanța l-a obligat pe Sandu să îşi ceară scuze într-un cotidian central şi să-i plătească lui Burleanu, în total, 25.100 de lei. Cu toate acestea, fostul președinte FRF susține că va ataca decizia.

Mircea Sandu a pierdut procesul cu Razvan Burleanu
Mircea Sandu a pierdut procesul cu Răzvan Burleanu
Foto: jurnalul.ro

Procesul s-a încheiat prin publicarea sentinţei vineri, 18 septembrie, la Tribunalul Bucureşti, iar Mircea Sandu mai are posibilitatea de a face recurs în 30 de zile.

„Pe chestiunea cu calomnia, nu? N-are nimic, şi eu l-am dat pe el în judecată şi voi câştiga, n-am niciun dubiu. Probabil că voi face recurs la această sentinţă, dar trebuie să discut întâi cu avocaţii", a comentat Sandu, după aflarea sentinței.

Burleanu l-a dat în judecată pe Sandu după plecarea lui Piţurcă de la naţională, în toamnă. Cu acel prilej, fostul şef al FRF l-a jignit pe Burleanu, numindu-l printre altele „impostor" şi „bolnav", acuzându-l că a păgubit FRF cu 1,1 milioane de euro, bani pe care Piţurcă ar fi trebuit să-i plătească pentru a fi lăsat să plece.

Marele atu al lui Burleanu în acest proces intentat lui Sandu a fost faptul că a avut la mână un act prin care DNA închidea cazul contractului lui Piţurcă. Fostul şef al FRF ridicase problema legalităţii în privinţa actului adiţional pe care Burleanu l-a întocmit cu Piţurcă. DNA a concluzionat că Burleanu avea dreptul să semneze acel act, potrivit prosport.ro.

Etichete: dosar penal, frf, Mircea Sandu, Răzvan Burleanu

0/1 COMENTARII
Monica
20 sep 15:31
+0
VOTURI
-0
Afacere online acasa! Ce faci cand ti se termina banii si nu gasesti nicaieri niciun job mai bun? Aceasta problema o poti rezolva chiar acum! Iti oferim o afacere la cheie, cu castiguri chiar si din prima luna. Lucrezi elegant, fara sefi, fara sa fii obligat sa construiesti retele de oameni, pentru a putea castiga bani. Iti trimitem tot pachetul de informatii, dupa ce ne contactezi la adresa de email:lapuste_monica@yahoo.com

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE