Mircea Sandu le răspunde fanilor giuleşteni: Nu-mi dau demisia că nu eu am băgat Rapid în falimentPreşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, la DigiSport, că nu îşi va da demisia de la şefia federaţiei pentru că nu este vinovat de situaţia în care a ajuns clubul Rapid, el răspunzând astfel fanilor giuleşteni care au intrat în greva foamei, cerând demisia conducătorilor FRF şi LPF.

Mircea Sandu
Mircea Sandu
Foto: http://www.ghimpele.ro

"Nu îmi dau demisia pentru că nu eu am băgat Rapidul în faliment. Eu am o relaţie normală cu fanii rapidişi. Nu Sandu Mircea a dus clubul Rapid în insolvenţă şi aproape de faliment. Şi eu cred că va intra în faliment, pentru că citind în presă că sunt 30 de milioane datorii nu cred că are cineva posibilitatea... Nu ştiu cu planul de reorganizare ce se va întâmpla. Eu am militat pentru respectarea statutelor şi regulamentelor. Nu am fost de acord cu 18 echipe şi în consecinţă nu am fost de acord nici cu barajul. Mi se poate aduce orice vină, dar nu că Rapidul este în insolvenţă sau că s-a jucat barajul. Dacă rămâneau 17 echipe aşa cum eu am votat, nu mai aveam probleme. Îmi pare rău pentru suporterii Rapidului, trebuie să caute vinovaţii în altă parte, la clubul Rapid, nu la FRF. E o problemă care îi aparţine lui Copos şi celor care se vor ocupa în connuare de club", a spus Sandu la DigiSport.

Şeful FRF le-a dat asigurări rapidiştilor că nu vor fi probleme cu înscrierea echipei în Liga a II-a: "Nu o să fie probleme, pentru că aici e o decizie a unui tribunal."

Peste 30 de suporteri ai FC Rapid au intrat, miercuri, la ora 18.00, în greva foamei la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu şi spun că nu vor înceta acest protest decât atunci când vor demisiona conducerile FRF şi LPF, vinovate în opinia lor de retrogradarea formaţiei favorite.

Etichete: faliment, greva foamei, Rapid

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE