Mircea Sandu: Ponta a dat undă verde pentru candidatura Bucureştiului la EURO 2020Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marţi, că premierul Victor Ponta "a dat undă verde" pentru candidatura Bucureştiului la găzduirea unor meciuri din cadrul EURO 2020, precizând că vicepremierul Gabriel Oprea a fost desemnat să se ocupe de acest proiect din partea Guvernului.

Mircea Sandu: Ponta a dat unde verde pentru candidatura Bucurestiului la Euro-2020
Mircea Sandu: Ponta a dat unde verde pentru candidatura Bucureştiului la Euro-2020
Foto: www.business24.ro

"Sunt bucuros că premierul Victor Ponta a dat verde pentru ca România să continue paşii pentru candidatura la organizarea Euro-2020. Până în 15 aprilie va trebui să întocmim documentele şi apoi să semnăm contractele cu UEFA", a spus Sandu la postul Dolce Sport, scrie gandul.info.

Oficialul FRF a menţionat că în situaţia în care va câştiga, Bucureştiul va găzdui patru meciuri din cadrul Euro-2020. "În 2020 se organizează în 13 oraşe din Europa pentru că se împlinesc 60 de ani de la prima ediţie. Sunt 13 pachete, unul este destinat stadioanelor cu peste 70.000 de locuri, iar celelate 12 vor avea trei meciuri din grupe şi un meci eliminatoriu din sferturi, optimi şi aşa mai departe. Deci dacă Bucureştiul va obţine organizarea, va avea trei meciuri din grupe şi un meci eliminatoriu, ceea ce este interesant", a spus Mircea Sandu.

Federaţia Română de Fotbal a depus, la 20 mai, candidatura oficială pentru găzduirea de meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European din 2020, ce va fi organizat în 13 oraşe europene.

Dosarele de candidatură vor fi depuse până cel târziu la 25 aprilie 2014, iar Comitetul Executiv al UEFA va alege cele 13 oraşe în septembrie 2014.

Etichete: candidatura bucuresti euro 2020, euro 2020 la bucuresti

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE