Mircea Solcanu a transmis un nou mesaj pentru familia copilului ucis de câiniDupă ce, în urmă cu două zile a transmis un mesaj extrem de dur familiei Anghel, Mircea Solcanu a postat pe pagina sa de Facebook un nou mesaj, adresat familiei copilului ucis de câini. 

Mircea Solcanu a transmis un nou mesaj pentru familia copilului ucis de caini
Mircea Solcanu a transmis un nou mesaj pentru familia copilului ucis de câini
Foto: cugetliber.ro

Mircea Solcanu a postat un nou mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îşi cere scuze pentru cuvintele grele adresate familiei lui Ionuţ, copilul de 4 ani ucis de maidanezi în luna septembrie a anului trecut.

„Încep prin a-mi cere scuze pentru postarea precedentă! Nu doresc moartea nimăƒnui şi nu am avut nicio clipă intenţia să se înţeleagă acest lucru. Din nefericire, asta s-a înţeles şi îmi cer iertare public pentru proasta şi nefericita mea exprimare, e drept într-un moment de furie pe fondul unor suferinţe personale. Regret totul şi sper ca familia Anghel, şi voi toţi, să-mi acceptaţi scuzele! Menţionez că cele scrise în mod nefericit de căƒtre mine nu reprezintムşi nu implică postul TV la care lucrez", a scris Mircea Solcanu, citat de Click.ro.

Într-un mesaj postat, marţi, pe pagina sa de Facebook, Mircea Solcanu a declarat că speră ca Bunul Dumnezeu să îi ia familiei Anghel şi celălalt copil.

Etichete: copil ucis de caini, facebook, familia Anghel, ionut anghel, mesaj, Mircea Solcanu

0/1 COMENTARII
mistretu
30 ian 20:07
+0
VOTURI
-0
solcanule s iti doresc sa te incolteasca o haita de caini si sa te rupa la gaoaza ta de poponar ordinar

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE