Mircea Solcanu riscă să fie dat afară din trustul ProDupă mesajul dur postat pe Facebook, la adresa familiei lui Ionuţ Anghel - copilul ucis de maidanezi în Bucureşti - Mircea Solcanu riscă să fie dat afară din trustul Pro.

Cu cine a fost inlocuit Mircea Solcanu la "Povestiri de noapte"
Cu cine a fost înlocuit Mircea Solcanu la "Poveştiri de noapte"
Foto: cugetliber.ro

Pe 28 ianuarie, Mircea Solcanu a publicat, un mesaj extrem de dur, pe pagina sa de Facebook, în care spunea că speră ca Dumnezeu să îi ia familiei Anghel şi celălalt copil. "Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni tv? Sper, însă, ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil... şi nu trebuie să-l mănânce vreun căţel, există şi cancer şi leucemie şi tetrapareză".

Mesajul a stârnit reacţii dure, iar Mircea Solcanu a fost obligat de departamentul de PR a trustului PRO să şteargă postarea, potrivit Libertatea.ro. Ulterior, Solcanu a revenit cu o nouă postare în care explica: "Încep prin a-mi cere scuze pentru postarea precedentă! Nu doresc moartea nimănui si nu am avut nicio clipa intentia sa se înţeleagă acest lucru. Din nefericire, asta s-a inteles si imi cer iertare public pentru proasta si nefericita mea exprimare, e drept intr-un moment de furie pe fondul unor suferinte personale. Regret totul şi sper ca familia Anghel, si voi toti, să-mi acceptati scuzele! Menționez ca cele scrise in mod nefericit de către mine, nu reprezintă si nu implică în niciun fel postul TV la care lucrez".

Cu toate acestea, şefii de la Acasa TV sunt furioşi pe Mircea Solcanu şi surse din cadrul trustului PRO au spus că acesta ar putea fi dat afară fără prea multe explicaţii. Mai mult, zvonurile sunt întărite şi de faptul că acesta nu a fost prezent sâmbătă, la petrecerea de 16 ani a postului Acasa TV.

Acum, Solcanu spune că nu a mai ieşit din casă din cauza ameninţărilor primite. "M-am închis în casă, mi-e frică şi să mai merg pe stradă, am primit nenumărate ameninţări cu moartea. Mi-e frică să ies pe stradă", a mărturisit pentru Click! Mircea Solcanu.

Etichete: acasa tv, familia Anghel, ionut anghel, Mircea Solcanu, trustul Pro

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE