MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, azi, joi, 15 octombrie: S-au format echipele pentru HalloweenMIREASĂ PENTRU FIUL MEU, azi, joi, 15 octombrie 2015. Aseara, concurentii Mireasă pentru fiul meu au primit un mesaj din partea staffului sa formeze echipele pentru Halloween. Pregatirile pentru aceasta zi l-au adus pe Emanuel in echipa fetelor pe care le-a criticat cel mai dur. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU, azi, joi, 15 octombrie: S-au format echipele pentru Halloween
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, azi, joi, 15 octombrie: S-au format echipele pentru Halloween

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, azi, joi, 15 octombrie 2015. Noi capitole vor fi scrise in marea carte a iubirii.Dulci sentimente sunt amenintate de razboaiele dintre rivali, priviri sfredelitoare primejduiesc o relatie ce pare bine inchegata, iar furia unui concurent ameninta sa distruga totul in cale! Va triumfa dragostea? Un val de critici l-a coplesit pe Emanuel in urma declaratiilor lui fara perdea! Eduard si Lavinia MPFM 5 s-au despartit? Care sa fie adevaratul motiv? Strategii periculoase ameninta sa destrame itele incurcate ale iubirii! Tactici diabolice sunt dezvaluite, iar razboiul dintre rivali continua amenintator! Cine va scapa nevatamat? 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, azi, joi, 15 octombrie 2015. Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 15 octombrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Aseara, concurentii MPFM5 au primit un mesaj din partea staffului sa formeze echipele pentru Halloween. Pregatirile pentru aceasta zi l-au adus pe Emanuel in echipa fetelor pe care le-a criticat cel mai dur! Emanuel: „Daca n-ar fi fost filmati, multi ar fi reactionat mult mai grav! Regret ce am spus, dar nu in totalitate! Sunt un om deosebit de orgolios!" Constantin: „Emanuel a fost condus de frustrari, nu stie sa piarda!" Mihaela: „Emanuel nu este un om rau, dar m-a jignit enorm!" Natasa: „Nu stie sa accepte ca exista situatii in care nu primesti ce doresti!"

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, azi, joi, 15 octombrie 2015. Eduard i-a marturisit Laviniei ca nu mai poate continua relatia cu ea! La randul sau Lavinia sustine ca orice s-ar intampla va fi alaturi de el!

Desi se afla intr-o relatie cu Valentina, Aurel i-a cerut Laviniei informatii despre o alta fata!

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, azi, joi, 15 octombrie 2015. Se spune ca totul este permis in dragoste si razboi. Rivalii se lovesc fara mila. Iubirea a devenit un camp de lupta. Valentin, acuzat ca s-a folosit de anumite tactici suspecte pentru a-si asigura un avantaj competitional! Mihai acuza: „Valentin s-a promovat inainte de startul concursului si nu mi se pare corect!"

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, azi, joi, 15 octombrie 2015. Liliana: „Valentin foloseste aceeasi metoda pentru a ocuceri pe Adriana pe care a folosit-o cu mine! Lui ii place statutul de cuceritor, vrea sa fie placut de toate fetele! Isi asocieaza imaginea cu persoane din sezonul 4 MPFM! Mihai ar merita sa fie pe primul loc in clasament!" Emilia: „Nu cred ca relatia dintre Adriana si Valentin MPFM5 va rezista dupa incheierea concursului. Ea are nevoie de un barbat in toata firea, nu de el!"

Sursa: mireasapentrufiulmeu.org

Etichete: 15 octombrie 2015, AZI, echipe halloween, emanuel, joi, mireasa pentru fiul meu

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE