MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 16 octombrie: Doi concurenţi au încălcat REGULA 25-raporturi intimeMIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 16 octombrie 2015. Scandalurile se ţin lanţ la emisiunea MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Fie din cauza curăţeniei, fie din cauza imaginilor surprinse de camerele video. Doi concurenţi au încălcat REGULA 25 care interzice raporturile intime.  

MIREASA PENTRU FIUL MEU, vineri, 16 octombrie: Doi concurenti au incalcat REGULA 25-raporturi intime (Foto alinstoica.ro)
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 16 octombrie: Doi concurenţi au încălcat REGULA 25-raporturi intime (Foto alinstoica.ro)

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 16 octombrie 2015. Potrivit imaginilor surprinse de către camerele de filmat, Eduard şi Lavinia au încălcat cu bună ştiinţă regula 25, regulă care interzice cu desăvârşire întreţinerea raporturilor intime şi chiar atingerile în aceste zone, pe întreaga durată a competiţiei, scrie spynews.ro. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 16 octombrie 2015. Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 16 octombrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. Iata un mic rezumat: Adriana a adoptat o tinuta traditionala romaneasca. Printre soapte suave si cuvinte pline de mister, concurentii isi continua drumul pe calea dragostei.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 16 octombrie 2015. Marturisirile lui Emanuel: „Pe mine ma caracterizeaza materialul de la casting, nu cel de-al doilea cu jignirile de la petrecere. In momentul in care am fost nominalizat de 11 fete am simtit un soc, m-am simtit frustrat. De atunci eu mi-am schimbat obiectivele. Al doilea soc a fost dupa ce am intrat in casa, m-am indragostit de o fata, de Mihaela mai exact. Ea nu mi-a raspuns cum mi-as fi dorit sa imi raspunda, iar socul a fost dublu. Eu am involuat in acest concurs decat sa evoluez." Constantin: „Emanuel incearca sa se scuze, dar raul a fost deja facut!"

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 16 octombrie 2015. Ana-Maria: „De cand am format un cuplu cu Stefan, prietenele nu ma mai baga in seama!" Oana acuza: Desi Lavinia i-a dansat lasciv lui Cosmin, i-a reclamat Crinei o discutie dintre el si Cristina!

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 16 octombrie 2015. In primul material video de la ora 14:00, Tudor si Emanuel au avut un schimb de replici in urma unor acuzatii pe care si le-au adus. Emanuel: „Tudor incearca sa ma provoace de la inceputul competitie!" Luiza: „Emanuel se simte persecutat, dar jignirile lui au fost trecute cu vederea de ceilalti!"

Lavinia: „Adriana mi-a trimis poza lui Valentin inainte de a intra in casa!", anunta mireasapentrufiulmeu.org. 

Etichete: lavinia si eduard, mireasa pentru fiul meu, raporturi intime, regula 25, vineri 16 octombrie 2015

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE