MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, VINERI, 22 IANUARIE. Tensiuni între îndrăgostiţi, în casa MPFMMIREASĂ PENTRU FIUL MEU, VINERI, 22 IANUARIE 2016. A 139-a zi de competitie a fost marcata de declaratii dulci de iubire dar si de tensiuni intre indragostiti.

MIREASA PENTRU FIUL MEU, VINERI, 22 IANUARIE. Tensiuni intre indragostiti, in casa MPFM (Foto a1.ro)
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, VINERI, 22 IANUARIE. Tensiuni între îndrăgostiţi, în casa MPFM (Foto a1.ro)

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, VINERI, 22 IANUARIE 2016. Plecarea celor doua mame din casa a starnit o multime de supozitii in randul celor ramasi. Florentina a varsat lacrimi amare! Concurenta sustine ca una din cauzele pentru care se simte rau este faptul ca doreste sa ajunga acasa, nedorind sa astepte noul val de concurenti din luna februarie a anului curent.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, VINERI, 22 IANUARIE 2016. O sustinatoare a cuplului Nicolae si Emilia a intrat in direct, in legatura telefonica: „Aurel din punctul meu de vedere nu pare un baiat cinstit in ceea ce o priveste pe logodnica lui. Ea il iubeste foarte mult, dar el lasa de dorit prin comportament. Intr-o relatie nu se pun conditii. Foarte multi telespectatori spun ca o tine pe Valentina ca sa aiba si el cu cine sta in cadrul showului matrimonial, dar afara nu va mai sta cu ea."

Florentina si Tudor au spus lucrurilor pe nume: orice sentiment de iubire a disparut definitiv.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, VINERI, 22 IANUARIE 2016. Luiza a ajuns la capatul puterilor. Disputele cu propriul fiu ameninta sa o doboare. Discutiile secrete de la munte au amenintat pozitia mamei in viata fiului.

La intrebarea moderatoarei „Cine este pregatit de casatorie?", Adriana si Aurel sustina ca inca nu sunt gata sa faca acest pas. Valentina: „Eu am vorbit cu toti cei de acasa si mi-au spus ca sunt de acord sa facem nunta. Cand mi-a oferit inelul de logodna trebuia sa isi dea seama daca sunt persoana potrivita."

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, VINERI, 22 IANUARIE 2016. Aurel: „Pentru mine cel mai important intr-o familie este sa fie liniste, armonie. O femeie trebuie sa fie si intelegatoare, n-am facut nimic la acea petrecere."

Sursa: mireasapentrufiulmeu.org

Etichete: 22 IANUARIE 2016, concurenţi, indragostiti, mireasa pentru fiul meu, vineri, zensiuni

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE