MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 23 octombrie. Casa fetelor, zguduită de un nou scandalMIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 23 octombrie 2015. Casa Fetelor este zguduita de conflicte puternice din cauza mizeriei din bai. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU, vineri, 23 octombrie. Casa fetelor, zguduita de un nou scandal
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 23 octombrie. Casa fetelor, zguduită de un nou scandal

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 23 octombrie 2015. Lipsa de curatenie le da batai de cap fetelor din emisiunea Mireasa pentru fiul meu. Mihaela le-a acuzat pe fete ca lasa mizerie crunta in toalete. Mihaela: „Desi s-a discutat extrem de mult pe tema lipsei de curatenie, unele fete refuza sa tina cont!"

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 23 octombrie 2015. Cursa spre Dubai antreneaza orgolii nemasurate. Afirmatii necugetate au provocat reactii virulente. Emilia si Mihai MPFM5 si-au adresat cuvinte grele! Valentin: „Nu este prima data cand Mihai ameninta cu aruncatul peste gard! Se schimba dupa cum bate vantul!", scrie mireasapentrufiulmeu.org. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 23 octombrie 2015. Daca ai ratat emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 23 octombrie 2015, de la ora 11:15 si 14:00 o puteti urmari si video online pe blogul oficial antena 1, antenaplay. 

Etichete: mireasa pentru fiul meu vineri 23 octombrie 2015, scandal

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE