MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 30 octombrie 2015. O nouă poveste de dragoste se înfiripă la MPFM 5MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 30 octombrie 2015. Cele aproape doua luni de concurs se impun in fata concurentilor editiei MIREASĂ PENTRU FIUL MEU cu numarul 5 (MPFM5). O nouă poveste de dragoste se înfiripă în casa MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, totodată fiind în toi şi pregătirile scenetelor de Halloween. 

MIREASA PENTRU FIUL MEU, vineri, 30 octombrie 2015. O noua poveste de dragoste se infiripa la MPFM 5 (Foto exclusivnews.ro)
MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 30 octombrie 2015. O nouă poveste de dragoste se înfiripă la MPFM 5 (Foto exclusivnews.ro)

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 30 octombrie 2015. La loc ferit de restul lumii, pare sa se infiripe o noua poveste de dragoste. Tudor a incercat sa o cucereasca pe Florentina, dar acum isi doreste sa plece acasa. Tudor: „Imi era mai simplu daca eram singur. Starea de sanatate a mamei nu este una tocmai buna.", scrie mireasapentrufiulmeu.org. 

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 30 octombrie 2015. Dupa discutiile dintre baieti auzite pe unul din materialele video, fetele singure au fost deranjate. Liliana: „Tudor are nevoie de o femeie puternica, dar el nu este un barbat puternic. Mi se pare baiatul mamei. Multi baieti asteapta sa fie cuceriti, ce inseamna asta? Eu am vazut din gesturile si vorbele lui ca nu mai poate sta fara dragoste." Replica lui Tudor nu a intarziat sa apara: „Sa spui ca fetele de aici sunt frumoase, e mult! Florentina nu este pregatita de casatorie."

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 30 octombrie 2015. Valentin, asaltat de grave acuzatii si comparatii tendentioase. Valentin: „Eu i-am facut o confidenta lui Aurel, iar el a vrut sa o foloseasca impotriva mea."

Adriana: „Nu sunt indragostita de Valentin, exista doar atractie intre noi! Lucrurile evolueaza incet dar sigur intre noi."

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU, vineri, 30 octombrie 2015. Emisiunea Mireasa Pentru Fiul Meu din 30 octombrie 2015 poate fi urmarita si video online pe blogul oficial Antena 1, antenaplay.

Etichete: florentina, MIREASĂ PENTRU FIUL MEU vineri 30 octombrie 2015, poveste de dragoste, Tudor

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE