Dosar penal pentru Miron Cozma, după accidentul rutier pe care l-a provocat miercuri searăUPDATE: Politistii doljeni au intocmit dosar de cercetare penala pe numele lui Miron Cozma pentru vatamare corporala din culpa. Acestuia i-a fost retinut permisul de conducere, insa nu i-a fost suspendat si dreptul de a conduce pe perioada cercetarilor. 

Miron Cozma a fost implicat, miercuri seară, într-un accident rutier produs la intrarea în Craiova. Cozma nu a acordat prioritate la intrarea în parcarea unui supermarket şi s-a ciocnit cu o autoutilitară.

Miron Cozma, implicat intr-un accident rutier in Craiova
Miron Cozma, implicat într-un accident rutier în Craiova
Foto: e-politic.ro

Amelia Barbu, reprezentant al Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Dolj, a declarat că din primele verificări a reieşit că un bărbat aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan se îndrepta dinspre Bucureşti spre Craiova, iar la intrarea în acest municipiu, în timp ce a virat la stânga pentru a intra în parcarea unui supermarket, nu a acordat prioritate unei autoutilitare, lovindu-se de aceasta. În urma impactului, maşina Dacia Logan a ricoşat într-un alt autoturism, care ieşea din parcare.

Bărbatul a acuzat dureri la cap după ce s-a lovit, fiind transportat la spital cu o ambulanţă.

Bărbatul aflat la volan este Miron Cozma, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, transmite Mediafax.ro.

Etichete: accident, cozma, miron cozma

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE