Miron Mitrea cere eliberarea condiționată după doar un an de închisoareFostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea cere să fie eliberat condiționat. El a executat până acum aproximativ un an din cei doi la care a fost condamnat pentru luare de mită. 

Miron Mitrea cere eliberarea conditionata dupa doar un an de inchisoare
Miron Mitrea cere eliberarea condiționată după doar un an de închisoare

Miron Mitrea a depus la Judecătoria Medgidia o solicitare pentru a fi eliberat condiţionat din penitenciar. Conform datelor prezentate pe Portalul Instanţelor de Judecată, dosarul prin care Miron Mitrea a cerut liberarea condiţionată a fost depus pe data de 28 ianuarie, primul termen de judecată fiind stabilit pentru 10 februarie.

Miron Mitrea a fost condamnat, definitiv, în februarie 2015, la doi ani de închisoare cu executare, fiind găsit vinovat de luare de mită. El a fost încarcerat la Penitenciarul Poarta Albă începând cu luna februarie a anului trecut.

Condamnarea definitivă la doi ani de închisoare a lui Miron Mitrea fost decisă după doi ani şi trei luni în care dosarul fostului senator s-a aflat pe masa judecătorilor şi după ce rechizitoriul procurorilor a trebuit refăcut.

Sursa: Mediafax

Etichete: eliberare condiţionată, închisoare, Miron Mitrea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE