Miron Mitrea rămâne în spatele gratiilor. Decizia este definitivăFostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, rămâne după gratii. El ceruse să fie eliberat mai repede din închisoare. Judecătorii Tribunalului Constanța au decis respingerea cererii fostului ministru al Transporturilor. Decizia instanței este definitivă. Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani cu executare pentru că i-ar fi promis Irinei Jianu, fosta şefă a Inspectoratului de Stat în Construcţii, că o va menţine în funcţie. În schimb, aceasta i-ar fi dat materiale pentru a renova casa mamei sale.

Miron Mitrea ramane in spatele gratiilor. Decizia este definitiva
Miron Mitrea rămâne în spatele gratiilor. Decizia este definitivă

Cercetarea lui Miron Mitrea a început în 2008, în 2009 dosarul a fost trimis la instanţa supremă, care l-a retrimis DNA din cauza unor vicii de procedură. Dosarul a fost finalizat în 2013, iar condamnarea finală a fost pronunţată în 2015.

Miron Mitrea este acuzat că, pe vremea în care era ministrul Lucrărilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei a primit mită circa 300.000 de euro, sub formă de lucrări de construcţie la o casă aparţinând mamei sale.

Avocaţii apărării au cerut achitarea inculpaţilor, susţinând că nu există dovezi care să ateste vinovăţia lor.

Etichete: închisoare, Miron Mitrea

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE