Ne-am întâlnit cu trimișii EXTRATEREȘTRILOR! Am aflat ce vor de la noi și când vor veni. RAELIENIIÎn timp ce auzim, tot mai des, profeții de speriat despre sfârșitul lumii, care se chinuie să vină, dar nu reușește, câțiva indivizi, puțini la număr, ce-i drept, și-au propus să ne convingă de un lucru: am fost creați de extratereștri! Care e legătura dintre sfârșit și ei? E simplu. Extratereștrii ne vor face o vizită, foarte curând. Și o dată cu ei, vor aduce sfârșitul. Ce va fi după, „extratereștrii, cu mila”. Nu o spunem noi, ci adepții Mișcării Raeliene, care a cuprins și România. Ne-am făcut loc la ultima lor conferință din București, care a avut loc în această săptămână. Ne-a cuprins rapid o stare de halucinație, ascultând poveștile nemuritoare ale celor care se cred trimișii extratereștrilor pe Terra. Am aflat că nu am fost creați nici de Dumnezeu, nici de evoluția naturală. Am apărut datorită unor laboratoare, acum 13.000 de ani. Cei care ne-au creat, elohimii, se pregătesc, acum, să ne facă o vizită. Pentru asta, însă, va trebui să le construim o ambasadă. Nu trebuie să fie una deosebită, pentru că și ei sunt ca și noi, dar mult mai evoluați. Cu toate acestea, am mai aflat noi, nu trebuie să ne temem de ei pentru că ne vor binele. Pentru asta, ne urmăresc constant cu telescoape gigant. Iar în timpul în care nu sunt ocupați cu noi, își văd de ale lor. Trăiesc, mănâncă și fac sex, exact ca și pământenii. Am stat ore în șir, ascultând. Nu știam dacă să ne uimească ce auzim sau cum se uită „adepții”: fix, încrezători și, am spune noi, creduli din cale-afară. Câte donații s-au strâns? „Ambasada” nu se construiește pe ochi dulci...

București, 6 octombrie 2015. La conferința Mișcării Raeliene din România, aveam să aflăm un lucru inedit: cum ne-au creat extratereștrii, de ce au făcut-o și ce urmează să se întâmple cu noi. Am considerat important acest aspect, având în vedere că, cică, deadline-ul la care trebuie să sosească pe Terra se apropie: 2035.

Conferința începe cu o prezentare video a Mișcării Raeliene, a modului în care a apărut, a profetului și a ceea ce urmează să se întâmple cu omenirea, în anii care vor veni. Încă eram calmi. Halucinațiile au venit mai târziu, când speakerul a deschis gura. Pentru că e ușor să pornești un video bine făcut, dar să vorbești trei ore despre ce ai visat într-o noapte de vară, când, chipurile, te-au luat extratereștrii în primire, e, totuși, o artă. Halucinantă! 

Suspectul de bombă s-a uitat la noi!

Pentru câteva clipe am uitat de ce am venit aici, după ce un individ s-a uitat urât la noi. 

Când l-am văzut cum se uită și mai rău, când l-am văzut că scoate ceva pachet din geantă și îl pune la brâu, ne-a cam luat cu călduri. 

Dar a trecut rapid, a fost doar imaginația noastră. Să revenim la subiectul nostru, că mai e.

Elohimii, „creatorii” marilor profeți, precum Iisus, Mahomed, Buddha sau Moise

Am înțeles rapid cine ne-a creat. E vorba de elohimi, o civilizație extraterestră, mult superioară pământenilor, dar foarte preocupată de soarta noastră. Și de banii noștri, totodată. Ambasada cere bani.

Acum aproximativ 25.000 de ani, elohimii s-au pus pe treabă și au creat tot ceea ce noi cunoaștem, astăzi, drept lumea. Nu au terminat în câteva zile, pentru că timp de mii de ani s-au ocupat de crearea atmosferei și a planetei, cu toate componentele sale.

În decursul istoriei, elohimii au trimis diverși mesageri, pe care noi îi cunoaștem drept profeți. Mișcarea Raeliană susține că ei au fost cei care l-au creat pe Dumnezeu. Și tot ei, pe Iisus, Mahomed, Buddha sau Moise. De ce? Pentru că aveau nevoie de mesageri pe Terra. Astfel, fiecare a avut un anumit rol, în funcție de momentul la care a fost trimis. 

Acesta a fost momentul în care am început să schimbăm priviri. Nu cu extratereștrii, nici cu „trimișii”. Ci cu alți colegi de breaslă, la fel de uimiți ca și noi. Între priviri, băgam câte un râs înfundat în pumni. Noi, pentru că ceilalți au luat totul drept adevăr. 

Atenție! N-am ieșit din... mamă! Am fost creați într-un laborator!

Între timp, conferința continuă, iar cei prezenți ne-au explicat cum am apărut noi, oamenii.

Cică după ce au creat toate cele, în cele din urmă, acum 13.000 de ani, elohimii au creat primul om. Cum? E simplu: într-un laborator.

De altfel, aceștia au fost tare vrednici și au ridicat șapte laboratoare pe Terra, iar primul om a apărut într-unul dintre ele, aflat în Ierusalim. Acesta e și motivul pentru care acolo urma să fie ridicată ambasada care să-i primească pe elohimi pe Pământ. Dar, GHINION! Autoritățile nu s-au lăsat impresionate de baliverne. Rar momentul, în care noi suntem de acord cu guvernanții (și cu ai noștri, vezi mai jos).

Te vrei clonat? E simplu. Îți trebuie un acvariu, niște chimicale și timp (două minute)

Raelienii nu cred în reîncarnare, așa cum nu cred în existența sufletului. Cred în inteligență, care se propagă de la un corp la altul. Mai exact, cred în clonare.

Să nu credeți vreo clipă că doar oaia Dolly a fost norocoasă. Nu, nu. Și voi puteți fi, dacă îi rugați frumos pe străluciți. Pentru asta, ei iau o celulă, o bagă într-o mașinărie, un fel de acvariu (am pufnit în râs, credem că s-au prins că suntem intruși).

Drăcia ia mai multe chimicale, și în doar două-trei minute creează un corp care arată ca la douăzeci de ani. Apoi, transferă amintirile mortului în noul om. „E o chestie științifică. Și noi, omenirea, o vom face, cândva”, se spune la microfon.

Liderul elohimilor este primul pe care au folosit tehnologia clonării. Nu credeți? Nici noi, dar promitem să cercetăm. Știm de unde să începem. Cică el, liderul, are nu mai puțin de 25.000 de ani și a trăit deja în 25 de corpuri. Sau aproximativ 25, nu știa nici speakerul exact. Probabil că acum au fost 25, la următoarea conferință 52... Contează? Unii cred oricum!

Comitete și comiții, în cer, ca și pe pământ

Ca oricare civilizație care se respectă, și elohimii sunt bine organizați. 

Liderul lor este președintele Consiliului Veșnicilor. Forul, ni se explică, are 700 de membri, care sunt nemuritori. Restul elohimilor mor, după ce trăiesc aproximativ 1000 de ani. 

Sau, presupunem, pentru că iar ne-am bâlbâit în detalii. Dacă întrebai după cinci minute, ți se aproximau alte numere. Burtologia...

♦ ♦ ♦

Francez deștept, pământeni creduli - cine este „profetul” Mișcării Raeliene

De-ai dracu ce sunt, elohimii nu s-au lăsat așa, cu una, cu două. Ce Iisus? Ce Mahomed? Ce Moise? RAEL! El e „ultimul mesager al elohimilor”, trimis pe Terra.

Ca orice bun actor, dubios-de-preafericitul are și un nume: Claude Vorilhon (foto), denumit ulterior Rael, fost pilot de curse. 

Rael (foto: factorelblog.com)

În 1973, susține el, a avut primul contact cu elohimii. Mai exact, pe 13 decembrie, pe când avea 27 de ani, a fost răpit de aceștia, moment în care i-a fost predată prima parte a mesajului. 

Și ca orice om de afaceri care se respectă, vine și cu un update. Întâlnirea de gradul trei, runda a II-a.

Așa se face că, doi ani mai târziu, în 7 octombrie 1975, extratereștrii l-au contactat din nou, furnizându-i a doua parte a mesajului: să propage public adevărul despre Creație și să conducă omenirea către momentul în care va fi pregătită să îi primească. Vorilhon a devenit, astfel, profetul Mișcării Raeliene. Ultimul, pentru că după el, totul se va schimba. 

Acum, credem noi, se va schimba și nu prea. Pentru că „profetul” are deja 69 de ani, și încă nu pare prea convingător, decât pentru câțiva rătăciți, înfometați după răspunsuri existențiale. Totuși, vă rugăm să apreciați că omul a încercat. Ce a reușit până acum? Veți vedea mai jos.

Domnu' Dan a intrat pe fir! Dar firul s-a rupt: OTV-ul a ratat șansa de a-l aduce pe meleagurile noastre

Am fost curioși să aflăm dacă există șanse ca noi, românii, să îl vedem, cât mai putem, pe Rael. În carne și oase. 

„Nu prea se mai poate”, ne-a tăiat rapid elanul Toma Cristian Marinescu (foto), care ni se recomandă drept Tomitză. El este conducătorul Mișcării, în România. 

Dar să dăm cezarului ce-i al cezarului și să vi-l prezentăm pe Tomitză. 

Oltean de felul lui, omul a simțit rapid, credem noi, mirosul de afacere. Creduli sunt, nu-i bai. Îl apreciem, pentru că deși nu știe să-și vândă prea bine produsul, are un zâmbet care ne-a dat pe spate. Nu l-am crezut, dar ne-a adâncit halucinația, în zecile de minute în care a făcut pe amfitrionul.

Foto: B365.ro

Acesta ne-a spus că, în trecut, a existat o tentativă de a-l aduce pe Rael în România. Mai exact, OTV a intrat în legătură cu profetul, pentru o emisiune care urma să fie realizată la noi. 

Totul s-a pierdut pe drum, însă. Rael nu va mai veni. Am ratat momentul. „Too bad!” 

Să vă pregătiți, că vin! 2035, momentul de cotitură: TOTUL se va schimba

Elohimii nu vor veni pe Terra decât după trecerea a 666 de generații de oameni, create de ei, ni s-a mai spus la conferință.

Dar stați liniștiți, cică nu mai e mult! Ne putem simți norocoși, pentru că, culmea, NOI suntem cea de-a 666-a generație. Rael este, astfel, ultimul profet, după care totul se va schimba. Nu am înțeles exact cum, pentru că am fost învârtiți în niște explicații care ne-au pierdut pe drum. Ba că vin și ne duc spre o treaptă superioară, ba că nu vin și ne autodistrugem, ba că ne salvează, ba că nu...  

Nedumeriți tare, am ținut să aflăm, totuși, cum stau lucrurile. Ne-a lămurit rapid Tomitză. Păcat că râdea cu colțul gurii, în timp ce vorbea. Mai să-l credem.

Noi suntem într-o situație foarte periculoasă, acum, ca și umanitate, există un spirit de război între marile puteri... Deja, în Siria, vedem ce se întâmplă... Elohimii spun că trebuie ne unificăm, să distrugem frontierele, naționalismul, toate aceste limitări. Să le arătăm că suntem UNUL, toți. Că suntem frați. Dacă nu acceptăm mesajul lor și nu ascultăm de el, dacă nu vrem să îi primim, nu va fi nicio problemă. Ei nu vor să forțeze pe nimeni, ei vor să vină numai dacă sunt invitați. Dacă nu ascultăm de ei, din păcate ne vom autodistruge, mai devreme sau mai târziu. Și e adevărat, pentru că sunt șanse foarte mari, în momentul de față, să fie un război”, ne-a spus Tomiță.

Dar ce ne facem dacă nu îi acceptăm până în 2035? Eh, au un plan B. Dacă nu îi vrem și o ținem pe-a noastră cu autodistrugerea, că așa-i omul, încăpățânat, au ei grijă să le meargă business-ul mai departe. Vor salva 144.000 de pământeni, care vor reporni omenirea, ni s-a mai explicat. Noi ne grăbim să fim printre ei, cine știe ce urmează după Rael...

Ei vor și vor să vină în 2035: „Dacă totul merge bine până în 2035, când trebuie să vină, dacă vom distruge frontierele și vom fi ca frații, ei vor veni la ambasadă, cu profeții. Vor veni, de asemenea, cu toți indivizii de pe Terra, care au ajutat umanitatea să progreseze. Cei mai valoroși, pe care ei i-au recreat și care trăiesc împreună cu profeții acum. Vor veni și ne vor ajuta să ajungem la un alt nivel de civilizație”, ne-a arătat Tomiță.

Primiți cu extratereștrii? Nu prea!

Dar credeți că totul se rezumă la vorbe? „Afacerea lucrului bine făcut”, dragă cititorule!

Marea problemă a elohimilor rămâne, deci, faptul că mai-marii lumii nu vor nici în ruptul capului să le facă ambasadă. Iar cum ei nu pot veni fără ea, riscăm să ratăm momentul. 

Tomiță ne-a spus că organizațiile din toate țările au depus deja cereri oficiale către liderii acestora, pentru a le ceda o mică parte din teritoriu. 

N-au prea primit răspuns de la nimeni. Nici de la ai noștri, care au ignorat cererea. Ha, ha, dacă nu au depus cerere la ANRP... Mai cârcotași de felul nostru, credem că și-ar fi găsit terenul!

Totuși, ne spune liderul raelian din România, întreaga Mișcare a strâns deja 20 de milioane de euro, pentru construcția Ambasadei, care ar trebui să arate cam ca în imaginea de mai jos. 

Foto: raelcanada.org

Tare curioși am rămas când am auzit asta. 20 de milioane de euro?! Am întrebat cum e posibil. Cică au fost donații. Și cică e o sumă suficientă pentru a construi drăcia. Dar oricum, dacă vreți să donați, nu vă refuză nimeni, că nu-i politicos. 

Olteanul și farfuria zburătoare: Cum a dat Tomiță de extratereștri

Experiența lui Tomiță cu extratereștrii nu este de ieri. Acesta ne-a povestit, în detaliu, cum și când i-au făcut elohimii o vizită.

Într-una din zile, prin 2004-2005, vara, m-am dus spre Craiova, eram lângă gară, Pasajul din Coșoveni, de unde sunt eu. M-am întâlnit cu o rudă, am schimbat niște vorbe și când ne-am despărțit m-am uitat instinctiv spre cer. Am văzut o farfurie zburătoare, fără camuflaj, fără nimic, foarte mare. Era aproape, era arginitie, metalică, sclipea foarte tare și mergea lin. Nu se auzea nici un zgomit. A fost foarte clar pentru mine că ei sunt, am și simțit asta. Totul a durat cam două minute, până a traversat cerul. În primele 15-20 de secunde s-a văzut foarte clar, era chiar în dreptul meu”, susține el.

Și noi am văzut, într-o seară, din balconul redacției, niște lumini pe cer. Erau de la niște localuri din apropiere, ce-i drept. 

Nu vă mai ascundeți, că vă pierdeți vremea! Sunt cu ochii pe noi: au un super-computer cu care văd tot ce facem

Între timp ni s-au mai șters lacrimile de la râsul înfundat și am redevenit serioși. Tomitză a pasat microfonul, pentru că a venit timpul credulilor să vorbească. Rundă de întrebări.

La un moment dat, un domn din public, preocupat de felul lui, se ridică și spune: „De ce să vină ei? Nu mai bine ne-ar lua pe noi la ei?

Nu, nu, nu era ironic! Noi credem că deja a dat mesaj acasă, să i se facă bagajul!

Tomiță i-a tăiat, însă, elanul: „Noi nu suntem pașnici, credeți că ar lua pe cineva ca noi? Nu. Elohimii vor să devenim ca frații, să fim unul singur, să nu mai avem războaie. Atunci vor veni ei.”

Sunt extratereștrii atenți la ce facem? Da, ne arată raelianul-șef din România: „Au un supercomputer cu care ne monitorizează, ne privesc prin telescoape gigant. Ne captează undele cerebrale. Ei știu mereu ce facem și nu vor veni până nu vor fi recunoscuți de toată omenirea.

Și dacă nu se va întâmpla asta curând, v-am spus. Ne autodistrugem, ne salvează ei (pe câțiva) și o luăm de la capăt. Mare pagubă...

Evoluați, evoluați, dar sexul rămâne baza. De toate felurile, de la hetero, până la gay

Deși îi considerăm extratereștrii, elohimii nu sunt chiar atât de diferiți, ni se spune, iar.

Singura distincție dintre noi și ei este nivelul civilizației, la care ei stau mult mai bine. 

De altfel, exact acesta este scopul lor, potrivit lui Tomiță. Să ajungem și noi la fel. Cum? Prin apogeul tehnologiei. 

Revenind, elohimii au o viață extrem de asemănătoare cu a noastră. Au două sexe, masculin și feminin, folosesc alimente, dorm, fac sex (între ei sau cu roboți speciali). 

„Au chiar și gay, lesbiene, au de toate. Doar pedofili n-au”, susține raelianul-șef din România.

Începe să ne placă de elohimii ăștia. Par niște tipi simpatici. Până la urmă, ce are dacă ne facem prieteni noi? Dar noi avem o problemă. Mai e până la ziua de salariu... Oare ne vor primi?

Românii s-au băgat și ei, când e rost de ciudățenii

În țara noastră, mișcarea a apărut în 2006. De atunci, a fost condusă, în permanență, de Tomiță. 

Dacă în primul an, organizația a atras trei adepți, acum, la aproape un deceniu de la înființare, România are 35 de raelieni. 

Ne cerem scuze, 37.

Miercuri, 7 octombrie, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la a doua întâlnire a lui Rael cu elohimii, alte două persoane s-au alăturat grupării, prin botezul specific. Cine sunt ei? Doi dintre cei care, pe 6, au participat la conferință.

Ziua conferinței a fost una specială pentru raelienii din România. Au atins recordul de audiență, pentru că la întâlnirea din București au participat peste 70 de persoane, cel mai mare număr, de până acum.

Din calculele noastre, până în 2035, vor mai strânge vreo câțiva. Și cum populația oricum scade, imediat ne adună pe toți!

Te vrei și tu raelian? POȚI! Prin botez, cu un transmițător special

Pentru că am pomenit de botez, trebuie să explicăm cum decurge acesta. Vă rugăm să fiți atenți, pentru că nu vreți să faceți vreo gafă. Elohimii nu sunt prea răbdători, nu au timp să stea după noi. Aveți o șansă, n-o ratați! Pregătiți-vă mâinile, capul, ADN-ul și portofelul! (În caz că vreți să donați, la ce vă gândeați? Nici în ruptul capului nu vă obligă cineva la ceva! Sau, cine știe...)

Deci, să începem. Presupunem că tu, cititorule, ești credulul care se vrea raelian.

Începe botezul.

Tomitză îți va pune mâinile pe cap, după ce și le-a udat cu apă. Da, poate nu vrei să te uzi, dar ești la un botez, rabdă!

Apa de botez, miercuri, 7 octombrie 2015 

Ulterior, cu ajutorul unui transmițător (conductor), ți se ia codul genetic, care este transmis, pe calea undelor, către elohimi. Ei au un satelit cu care înregistrează acest cod genetic, cod ce reprezintă un indicator pentru extratereștrii noștri. Astfel, tu, pământeanule, devii un raelian oficial, cu acte-n regulă, ceea ce înseamnă că i-ai recunoscut pe elohimi ca fiind adevărații creatori ai omenirii.

Ai felicitările lor și mila noastră.

♦ ♦ ♦

Raelienii se laudă că nu vor banii guvernelor. Au deja suma necesară pentru construirea ambasadei în care vor veni elohimii, dacă o vor face: 20 de milioane de euro, să nu uitați! În rest, spun ei, totul se bazează pe voluntariat. Sigur, repetăm, donațiile nu sunt refuzate. 

În final, conferința se apropie de sfârșit. E deja 9 seara, suntem încă la ultimul etaj al unui hotel din frumosul București, și am cam vrea acasă, să ne punem pe scris.

Plecăm tulburați și cu febră musculară pe unde putem, de la râs.

PS: Am luat, pe-un vârf de deget, puțină apă extraterestră. Cine știe, poate ne ajută și pe noi să devenim profeți, într-un viitor. Nu știm dacă e din cea recent descoperită pe Marte, pentru că nu ni s-a spus unde sunt elohimii.

Am înțeles doar că ei există, asta fiind tot ce contează. Există în cele 20 de milioane de euro și în mințile credulilor de pretutindeni.

Etichete: elohimi, EXTRATEREȘTRI, miscarea raeliana, Rael, realitatea, review

0/9 COMENTARII
Nume*
19 ian 10:08
+0
VOTURI
-0
SUNTETI NISTE PERSOANE BOLNAVE SI TOATA LUMEA TREBUIE SA VA TRATEZE CU MILA
LENIN
19 ian 10:06
+0
VOTURI
-0
SUNTETI NISTE PERSOANE BOLNAVE SI TOATA LUMEA TREBUIE SA VA TRATEZE CU MILA
Ionescu
24 nov 21:29
+0
VOTURI
-0
RAEL apune ce zice si biblia si biserica: Multi chemati, putini alesi. Nu exista reincarnare, sufletul(ADN) sta in memori aunei masinarii(biserica nu stie unde sta sufletul, dar stie ca sta in nesimtire de sine
Mika
05 nov 00:31
+0
VOTURI
-0
E atat de clar ca se apropie anticristul omul satanei, si nu vor putea cumpara sau vinde fara sa aiba semnul pe frunte si pe mana. E evident masoneria adica sinagoga satanei de care MANTUITORUL ne avertizeaza incearca sa profite de de credulitatea unor oameni lipsiti de credinta!
Andrei
20 oct 10:06
+0
VOTURI
-0
Mare inselare satanica. Sfintii parinti ne avertizeaza cum ca dracii se pot arata ca ingeri. Cu atat mai mult ca extraterestrii!

Elohim (ebraică: אֱלהִים) este un cuvânt din punct de vedere gramatical la plural care este folosit in sens reverentios pentru Dumnezeu.

Si e in apocalipsa numarul 144.000 de oameni (de vor fi salvati. Cititi apocalipsa)
Cei 144.000 de pecetluiti ai lui Israel., Noul Testament, Apocalipsa Sfantului Ioan


Apoi, a 666-a generatie. 666 e numele lui satan. Asta oentru ca el va purta multe nume blasfemice, care calculandu-le dau 666.
ads
15 oct 00:37
+0
VOTURI
-0
o fi raelismul tampit sau idiot, dar credulitatea politica in care se zbat 20 de milioane de romani e cea mai periculoasa
cotoc
10 oct 08:58
+0
VOTURI
-0
satana s-a coborat cu putere mare sa insele oamenii,ca sa nu-L mai cerceteze pe Dumnezeu(cuvantul Sau-Biblia).E mult mai usor sa urmaresti tot felul de telenovele shushele si barfe care distruge constiinta omului si-l indeparteaza de citirea Bibliei.Vai de tine pamant si mare caci deavolul s-a coborat cu putere mare.
John
09 oct 17:00
+0
VOTURI
-0
Aceasta organizatie raeliana este condusa de Rael un francez de origine iudeokhazara care declara ca s-a intalnit cu mesageri ai unei civilizatii extraterestre. Organizatia si sefiul ei ca nume seamana cu ISRAEL creand o imanine subliminala ca intre extraterestri si ISRAEL ar fi o legatura si prostii si curiosii misuna in jurul acestei miscari raeliene. Un obiectiv important la nivel global urmaresc pentru ca sunt bine finantati si organizati. Dar ce extraterestrii au ales un iudeu ca persoana de contact si nu au gasit in catolic, ortodox, mormon, musulman, budist sau si din acestia in conducerea miscarii. Te doare minte de ce le trece prin cap unora sa creeze miscari de legatura cu extraterestrii seful acestuia fiind un iudeo-khazar cu cetatenie franceza.
Marius
09 oct 09:45
+0
VOTURI
-0
Multi tampiti sunt si in aceasta tara.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE