Miting şi marş de protest în Capitală, organizat de sindicaliştii de la metrou, joiJoi, în intervalul orar 13.30-16.00, Unitatea Sindicatul Liber Metrou, organizează un miting urmat de un marş, la care organizatorul a anunţat prezenţa unui număr de aproximativ 2000 de persoane.

Tragedie: Un barbat lovit de metrou la Dristor
Tragedie: Un bărbat lovit de metrou la Dristor

Programul manifestaţiilor este următorul:

- între orele 14.00 – 14.30, miting la sediul Ministerului Transportului, pe aleea centrală din Parcul Gării de Nord;
- marşul se va desfăşura între orele 14.30-15.30, pe traseul Piaţa Gării de Nord – Cal. Griviţei – str. Polizu – str. Buzeşti – Piaţa Victoriei pe banda I de circulaţie.
- între orele 15.30 – 16.00, miting în Piaţa Victoriei.


Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa participanţilor în zona de desfăşurare a mitingului dar şi pe traseul marşului.

Pentru buna desfăşurare a activităţilor, Jandarmeria Capitalei recomandă tuturor participanţilor la această adunare publică:
- să respecte condiţiile de organizare şi desfăşurare a adunărilor publice,
- să respecte orele de desfăşurare şi locul destinat adunării respective,
- să respecte recomandările făcute de jandarmi,
- să nu participe la activitate în stare de ebrietate,
- să nu consume şi să nu distribuie băuturi alcoolice.


Jandarmeria Capitalei reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.
Jandarmeria nu va face estimări publice a numărului de persoane prezente pe parcursul desfăşurării adunării respective, organizatorilor revenindu-le sarcina de a oferi aceste informaţii.

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h