MITING Antena 3, vineri în Piaţa Constituţiei. 5.000 de oameni, aşteptaţi la protestMitingul organizat de Antena 3, intitulat "Libertatea presei în pericol", va avea loc vineri, în Piața Constituției. Mitingul a fost aprobat de comisia de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului București.

Miting-ul organizat de Antena 3, aprobat de PMB
Miting-ul organizat de Antena 3, aprobat de PMB
Foto: evz.ro

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, a afirmat că organizatorul a estimat prezența la adunarea publică a circa 5.000 de persoane.

"SC Antena 3 SA organizează, pe 19 februarie, între orele 15,00 — 18,30, adunarea publică intitulată 'Libertatea presei în pericol', în Piața Constituției, în spațiul delimitat de forțele de ordine, astfel: între orele 15,00 — 16,00 — afluirea participanților; în intervalul orar 16,00 — 18,00 — adunarea publică; între orele 18,00 — 18,30 — defluirea individuală a participanților. Organizatorul va înștiința posesorii auto din zonă, prin aplicare de fluturași, începând cu data de 18 februarie, cu privire la desfășurarea adunării publice, în vederea eliberării parcării din Piața Constituției", a precizat Serviciul pentru Relația cu Mass-Media al PMB, joi, ca răspuns la o solicitare AGERPRES.ro pe acest subiect.

Potrivit sursei citate, afluirea și defluirea participanților se va face individual, prin locul special amenajat și marcat destinat traversării pietonilor, situat în zona Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

"Jandarmeria va asigura măsurile de ordine publică în zona de desfășurare a adunării și respectiv pe traseele de deplasare ale participanților la adunare. Dispozitivele vor fi dimensionate în funcție de numărul de participanți, pentru a preveni orice acte de tulburare a ordinii publice. Potrivit estimării organizatorului, la adunare vor fi aproximativ 5.000 de participanți", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache.

Etichete: miting, miting antena 3, Piata Constitutiei

0/1 COMENTARII
Latrina 3
18 feb 16:38
+0
VOTURI
-0
Intre orele 16-18 fac astia miting? Pe cine asteapta? Corporatistii? Publicul tinta al Latrinei 3 e format din pensionari, care la ora aia sunt demult la TV sa urmareasca emisiunile.
Si cum de nu se face inca o "plimbare" la Cotroceni? Sau de ce nu se strang in Baneasa? Trebuie neaparat sa ocupe o parcare, sa dea peste cap circulatia in Bucuresti doar pentru ca unii se cred mai presus de lege?

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE