Mitropolitul Ardealului l-a blestemat pe jurnalistul care a publicat imaginea cu bolidul său de luxMitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, l-a blestemat pe jurnalistul care a publicat imaginile cu maşina sa de lux, iar publicaţia implicată, Ora de Sibiu, i-a cerut apoi scuze într-un articol.

Mitropolitul Ardealului l-a blestemat pe jurnalistul care a publicat imaginea cu bolidul sau de lux (Foto stiridesibiu.ro)
Mitropolitul Ardealului l-a blestemat pe jurnalistul care a publicat imaginea cu bolidul său de lux (Foto stiridesibiu.ro)

Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza l-a blestemat pe jurnalistul care a publicat imaginile cu masina sa de lux, iar publicatia implicata, Ora de Sibiu, i-a cerut apoi scuze intr-un articol.

"Nu am de ce sa nu ma folosesc de un bun pe care l-am luat cinstit, si inca mai am de plata la el, pentru ca cineva a vrut sa castige niste bani cu fotografia respectiva", a spus Streza intr-un interviu pentru Turnul Sfatului.

"Sa-i dea Dumnezeu atatia bani cati a o castigat... sa-i inmulteasca numai banii aia cat o castigat", a adaugat mitropolitul despre fotografia cu masina sa de lux, un Mercedes E350 4matic

"In fine, daca persoana respectiva apare in fata mea, si-i pare rau de treaba aceasta, il iert si public. Toti gresim, dar a gresi e omeneste, a persevera e diabolic", a continuat Laurentiu Streza.

Etichete: blestem, laurentiu streza, masina d elux, publicatie, ziar turnul sfatului

0/7 COMENTARII
Bine facea Cuza !
03 May 19:45
+0
VOTURI
-0
Locul acestor burtosi parveniti e numai pe cruce !
SLC
30 Apr 09:18
+0
VOTURI
-0
Clericii nu ar trebui platiti din impozitele populatiei. Nicaieri nu e asa, daca e vba de o tara moderna. Si brusc, am fi mai bogati, ar fi bani de autostrazi si spitale (nu cladiri, ci performantza).
Cris
30 Apr 07:29
+0
VOTURI
-0
Patriarhul Daniel va trebui sa iasa, sa raspunda public la ce le trebuie acestor impostori cu sutana, limuzini puternice de tip Mercedes, VW, Audi... Daca circula cu un Logan, ce are???

Prostimea ar trebui sa protesteze clar in fata bisericii in aceste cazuri clare de coruptie si abatere de la prevederile Sfintei Scripturi.
xcf
29 Apr 21:11
+0
VOTURI
-0
oarba dupa tine popo si dupa toti nemernicii in sutane care indobitocesc prostimea
Cris
29 Apr 20:03
+0
VOTURI
-0
Cand Hristos va invia, le va baga Mercedesurile in cour acestor impostori purtatori de sutana.
zzz
29 Apr 18:57
+0
VOTURI
-0
fara cuvinte .... ce tara... ce oameni o populeaza si o pastoresc .... pacat.
YAD
29 Apr 13:03
+0
VOTURI
-0
Omul lui Dumnezeu blestema?
Sa-ti dea Dumnezeul tau numai ce doresti tu, "mitropolitule"...

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE