Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, audiat la DNAMitropolitul Ardealului Laurenţiu Streza este audiat la DNA, luni dimineaţa, în calitate de martor, în dosarul privind cărţile scrise de persoane condamnate, după ce a vizat o carte scrisă de Gigi Becali.

Mitropolitul Ardealului, Laurentiu Streza, audiat la DNA
Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, audiat la DNA

Mitropolitul Ardealului, Laurenţiu Streza, a ajuns luni dimineaţa la sediul DNA şi a refuzat să facă vreo declaraţie înainte de audierea în faţa procurorilor anticorupţie, notează Mediafax.

Mitropolitul Ardealului este audiat în calitate de martor în dosarul cărţilor scrise de deţinuţi pentru reducerea pedepsei, după ce a vizat cartea "Muntele Athos, patria ortodoxiei", scrisă de Gigi Becai în penitenciar.

Becali a scris cinci cărţi în perioada în care s-a aflat încarcerat la Poarta Albă: "Muntele Athos, patria ortodoxiei", "Steaua şi Becali", "Becali şi politica. Începuturile", "Iubirea milostivă şi mântuitoare", "Becali Parlamentul Europei şi Parlamentul României".

Omul de afaceri a fost audiat în data de 8 iunie, la sediul DNA, în dosarul deschis de procurori în luna ianuarie privind cărţile scrise de deţinuţi, lucrări pe baza cărora unele persoane condamnate au obţinut zile de libertate.

Etichete: laurentiu streza, Laurenţiu Streza audiat dna, mitropolitul ardealului

0/1 COMENTARII
Toody
11 Jul 11:48
+0
VOTURI
-0
"Muntele Athos, patria ortodoxiei", "Steaua şi Becali", "Becali şi politica. Începuturile", "Iubirea milostivă şi mântuitoare", "Becali Parlamentul Europei şi Parlamentul României"...

Astea-s lucrari STIINTIFICE ???
Dar, in fine, daca viceprimarul capitalei a avut o mana atat de puternica incat a putut sa faca trei facultati si doua masterate, inteleg care-i nivelul stiintei.

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE
    TOPUL ŞTIRILOR    ÎN ULTIMELE 24h