Mitzura Arghezi, externată din spital de un necunoscut. Rudele vor să o caute cu PoliţiaMitzura Arghezi (91 de ani), fiica unuia dintre cei mai mari scriitopri ai României, Tudor Arghezi, a fost internata în urmă cu cateva zile la spitalul Elias. Când nepoatele au venit să o externeze au constatat că femeia deja plecase, fiind luată din spital de un bărbat, pe baza unui testament pe care ea nu îl recunoaşte. 

Mitzura Arghezi, externata din spital de un necunoscut. Rudele vor sa o caute cu Politia
Mitzura Arghezi, externată din spital de un necunoscut. Rudele vor să o caute cu Poliţia

Rudele spun că bărbatul este un escroc, iar testamentul este fals, fiind intocmit chiar de el, scrie Romaniatv.net.

Totuși, în prezența polițiștilor și a medicilor, Mitzura Arghezi a ales să plece cu bărbatul care pretinde că este îngrijitorul ei. De atunci, familia nu mai știe nimic de ea, reclamându-l pe bărbat la poliție sub acuzația de răpire.

"Acest bărbat este un individ care ani de zile a trăit pe spinarea mătuşii mele, a fost ca un fel de lipitoare a familiei, a profitat cât a putut de numele şi situaţia mătuşii mele. Nu are niciun act din care să reiasă calitatea de moştenitor. El s-a prezentat la spital cu un aşa-zis testament întocmit în prima zi lucrătoare a anului 2000, pe 4 ianuarie. Pe baza actului a internat-o şi pe baza aceluiaşi act a externat-o. Consider că spitalul a făcut un abuz având în vedere că m-am prezentat miercuri la externarea mătuşii mele cu acte care dovedeau că eram singură rudă", a declarat Doina Arghezi, nepoata Mitzurei Arghezi, pentru sursa citată.

Etichete: bărbat, externare spital, Mitzura Arghezi, necunoscut, răpire, testament

0/0 COMENTARII

TRIMITE UN COMENTARIU

PE UNDE AM MAI UMBLAT...

    CITEŞTE TOATE REVIEW-URILE